Bs i industriell psykologi og sikkerhet

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelor of Science grad i industriell psykologi og sikkerhet gir studenten ferdigheter og kunnskaper for en karriere innen psykologi / menneskelige ressurser, luftfartssikkerhet, yrkessikkerhet, organisasjonsopplæring eller relaterte fagområder, og gjennomføres normalt i åtte semester. Programmet gir en effektiv grunnlag i menneskelig atferd og kognisjon som det gjelder sikkerhet og organisasjonens effektivitet som forbereder studentene for en rekke organisatoriske innstillinger eller for avanserte studier på høyere nivå.

Bachelor of Science in Industrial Psychology & Safety er plassert innenfor Institutt for atferds- og sikkerhetsvitenskap. Instituttet ligger i Robertson Aviation Safety Center hvor klasserom, laboratorier og fakultetet kontorer er praktisk for daglig samhandling med andre studenter og lærere. Institutt for atferds- og sikkerhetsvitenskap gir også en unik mulighet på Prescott campus for studenter å samhandle med studenter og samarbeide om forskning og praksis.

Bachelor of Science grad i industriell psykologi og sikkerhet er utformet for å gi studenten følgende kompetanse:

  • Kjennskap til grunnleggende psykologiske prinsipper og teorier, og hvordan de blir brukt til studiet av enkeltpersoner og organisasjoner, inkludert rollen psykologiske begreper og forskning som de forholder seg til vitenskap og praksis av sikkerhet. Dette inkluderer tilstrekkelig psykologi kurs for masterstudier i psykologi eller beslektede disipliner, om ønskelig.
  • Forståelse av bredden i søknaden om disiplin industriell psykologi og sikkerhet, herunder personalutvelgelse, gruppedynamikk, ledelse, menneskelige faktorer i organisatoriske systemer, arbeidssikkerhet og produktsikkerhet, samt flysikkerhet og luftfartsulykke etterforskning.
  • Evne til å forstå forskningsprosesser, teknikker og prosedyrer, og å trekke de riktige konklusjonene fra analysen av både kvantitative og kvalitative data.
  • Bruk av hensiktsmessige verktøy for å forstå resultatene av enkeltpersoner og organisasjoner fra en kunnskapsbasert perspektiv og utvikle verktøy for å forbedre både sikkerhet og organisatorisk effektivitet.

Grad Krav

Den vellykkede gjennomføringen av Bachelor of Science i industriell psykologi og sikkerhet krever minimum 120 studiepoeng. Studentene skal gjennomføre en generell utdanning kjerne, en matte og naturfag kjerne, og en Psychological Science / Safety kjerne. Gjennomføring av en mindreårig er sterkt anbefalt, men ikke påkrevd.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Minimér