Bts bachelor og Digital Design

Generelt

Programbeskrivelse

BTS og det andre og tredje året av Bachelor i Digital Design er utført parallelt og aktiver få en dobbel grad, BTS tilstand diplom tildelt av Kunnskapsdepartementet og Bachelor International i grafisk design, multimedia alternativet.

Denne treningen møter den konseptuelle og semantisk læring knyttet til kommunikasjon (melding kvalitet betyr relevans), plast (komposisjon, typografi, grafikk, farge) og teknologiske (Infographic kontrollmidler, kunnskap om utskriftssystemer).

Den danner digital designer jobber med digital og interaktiv design støtter: intranett og internett, DVD, mobile applikasjoner, oppretting av animert eller 3D ... Denne treningen krever en obligatorisk internship i et profesjonelt miljø, minimum 6 uker innen et kommunikasjonsbyrå eller et grafisk design studio designe digitale og interaktive produkter.

Opplæring mål:

Bli en digital designer til å kontrollere kommunikasjonsstrategi og skape produkter på media og ulike digitale medier.

inntakskrav: Har allerede gjort en oppgradering Applied Arts (Manaa) eller et år med trening i anvendt kunst.

forutsetning: Kreativitet, tverrfaglig teknologisk følsomhet, kommunikasjonsevner, kunnskap om IT-miljøet og programvare (Illustrator, Photoshop, Indesign), kunst og samtidskultur.

Handler: uavhengige kommunikasjonsdesign for digital kringkasting, ansatt eller konsulent som assisterende kunstnerisk leder i reklamebyråer, studioer eller workshops grafisk design for digital kringkasting.

Videre studier: Sammen løpet av oppgraderingen klassen og BTS, tilbyr Autograf validert av likeverdighet en BA i Digital design som kan rettes mot Master of Art Director i grafisk design, digital skapelse alternativet, RNCP som Nivå jeg (BOE 09/12/2012).

Det er også mulig å fortsette sin utdanning i de offentlige skolene i brukskunst, noe som fører til høyere grad av brukskunst (LSS) eller sammen med en tilsvarende universitet kurs.

Vitnesbyrd fra en tidligere student i BTS og Bachelor i Digital Design:

Thomas

"Etter et år med forberedelser og en mislykket eksperiment i BTS visuell kommunikasjon vekselvis utskriftsvalget på en annen skole, jeg begynte å jobbe et år, og da jeg ønsket å fortsette mine studier i BTS visuell kommunikasjon, men med multimedia-alternativet (dum 'hui BTS grafisk design og digitale medier kommunikasjon alternativ). Jeg nølte mellom to skoler og jeg til slutt valgte Autograf fordi lokalene var større og mer egnet til brukskunst. Med Jean-Pierre doute, leder av vekslende Autograf, fant jeg et firma som leide meg profesjonell kontrakt, så jeg innlemmet den alternative klassen. Min verge hadde studert i virksomhet fem år tidligere AutoGraf BTS i visuell kommunikasjon.

Jeg er avhengig av kommunikasjonsavdelingen, jeg jobber både på nettsiden og på katalogen, intern kommunikasjon media, jeg laget flash bannere, visittkort, et nyhetsbrev ... osv Det er en stor opplevelse. En Autograf, utvikler den til en glad atmosfære, og det er mer profesjonelle enn faglig opplæring, tilstedeværelse av profesjonelle foredragsholdere på vår side er svært formative. Verkstedene er veldig interessant, det er selvstendig og uavhengig, jobber som et byrå, og når det første året, drar nytte av erfaringene fra andre klasse elever. I dag, er mitt mål å integrere digital media lisens på Gobelins, for ytterligere å utdype dette området. "

Multimedia Workshop Autograf

Workshop i uken for Bachelor andre og tredje året Digital Design på temaet for en mobilapplikasjon rundt skateboard.

Sist oppdatert april 2017

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Fondée en 1982 et située au cœur du 20ème arrondissement de Paris, Autograf, école historique dans les domaines du Graphisme, du Digital, du Design d’Espace et du jeu vidéo, propose des formations val ... Les mer

Fondée en 1982 et située au cœur du 20ème arrondissement de Paris, Autograf, école historique dans les domaines du Graphisme, du Digital, du Design d’Espace et du jeu vidéo, propose des formations validées par des diplômes d’état ou reconnus par l’état. Ecole à taille humaine, chaque étudiant bénéficie d’un accompagnement individualisé par les professeurs et l’équipe pédagogique. Minimér