Diplomøkonom i finans

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelor of Business Administration i finans

&nbsp

The Finance Programmet er utviklet for å gi studentene kunnskap om moderne finansinstitusjoner i dagens 's økonomi. The Finance Programmet tog studenter til å bli effektive ledere i bank institusjoner, corporate finance-avdelinger, verdipapirer meglerhus og finansielle planleggere. The Finance-programmet ved Delta State er fullt akkreditert av Association of Collegiate Business Schools og programmer. Læreplanen er gjennomgått med jevne mellomrom av en gruppe av regnskap utøvere for å sikre at våre kandidater blir holdt oppdatert om de nyeste regnskap trender og teknikker.

&nbsp

&nbsp

Spesielle programmer

&nbsp

- Økonomisk planlegging

Vellykket gjennomføring av Finance-programmet ved Delta State vil kvalifisere studentene til å sitte for de nasjonale Certified Financial Planner eksamen.

&nbsp

- Sertifisert Cash leder Associate Program

Vellykket gjennomføring av GBA 300 Kurset vil kvalifisere deltakerne til å sitte for de nasjonale Certified Cash manager eksamen.

&nbsp

&nbsp

Karrieremuligheter

&nbsp

En Bachelor of Business Administration (BBA) med fordypning i Accountancy fra Delta State gir verden over mulighetene for en stor karriere.

&nbsp

  • Virksomhet eller Personal Financial Planning
  • Cash Management
  • Bedriftens økonomistyring
  • Bank Ledelse
  • Utlån Analysis
  • Securities Brokerage
  • Consulting Services for Business and Government
  • Statskontorer
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University har gitt kurstilbud i virksomhet siden 1925, året institusjonen åpnet for sitt første ordinære sesjon. Kurstilbud ble organ ... Les mer

Delta State University, College of Business &nbsp Delta State University har gitt kurstilbud i virksomhet siden 1925, året institusjonen åpnet for sitt første ordinære sesjon. Kurstilbud ble organisert langs avdelinger linjer i 1928 da en Department of Commerce ble dannet. Navnet på avdelingen har endret en rekke ganger, med hver endring som reflekterer en bredere omfang i tilbudet og målsettinger. The Department of Commerce ble omdøpt til Division of Business Education i 1944, endret til Department of Business i 1948, omdøpt til Division of Business and Economics i 1958, i 1969 ble navnet endret til School of Business, og i 1999, navnet ble endret til College of Business.&nbsp Grad programmene som tilbys i College inkluderer Bachelor of Business Administration grad med hovedfag i regnskap, informasjonssystemer, finans, generell forretningsjuridisk, forsikring og eiendom, ledelse, markedsføring og kontor administrasjon, Bachelor of Science in Education grad med en stor i næringslivet utdanning for de som er interessert i å bli lærere, og Bachelor of Commercial Aviation grad med hovedfag i luftfarten ledelse og flyoperasjoner. Alle studieprogrammene er nasjonalt akkreditert. &nbsp&nbsp Mission &nbsp For å forberede studentene på markedet ved å tilby utfordrende utdanningsmuligheter. &nbsp&nbsp Vision &nbsp Service til samfunnet, vår profesjon, og universitetet er et viktig aspekt ved College 's oppdrag.Ved pleie samarbeidsrelasjoner med næringsliv, organisasjoner og andre institusjoner, vil College forbli dynamisk og dets aktiviteter relevant. Minimér