Grad i hotellets ledelse

Generelt

Programbeskrivelse

1

Den økte mobiliteten for turisme og multiplikasjon av virksomhet innenfor og utenfor landegrensene karakteriserer denne perioden av globaliseringen av økonomien og genererer nye krav i gjestfrihet organisasjoner og relaterte aktiviteter. Denne situasjonen krever opplæring av fagfolk i stand til fleksibilitet og innovasjon for å tilpasse seg scenarier som oppstår hver dag mer dynamisk og konkurransedyktig.

EAN tilbyr en læreplan for teknikere og akademikere i hotellets ledelse legitimert av en rådgivende selskaper forpliktet til institusjonelle prosjektet. Lærere har omfattende opplæring og erfaring, og er trent i å håndtere læringsstrategier for å fremme anskaffelse av ferdigheter. Den praktiske opplæringen av studenter efectiviza ved å analysere reelle tilfeller av selskaper assosiert med EAN, som utsetter sine problemer for behandling innen fag. pre ateneos fagfolk i bedrifter og diskusjoner med eksperter fra Management Sciences blir gjort.

Omfanget av Bachelor i Hospitality Management

Nyutdannede vil være i stand til å:

  • Organisere og administrere hotelleiere og servicetilbud som medlemmer av samme og / eller som uavhengige konsulenter.
  • Utvikle nye virksomheter i hotellbransjen og servicetilbud.
  • Loven som konsulenter hotell selskaper, utvikle kontinuerlig forbedring av kvalitet og søken etter nye forretningsmuligheter.

PENSUM

FØRSTE ÅR

første semester

  • 01. Innføring i Hospitality Organisasjon
  • 02. Matematikk jeg
  • 03. Fundamentals of Management
  • 04. Fundamentals of Marketing
  • 05. Datamaskiner

andre semester

  • 06. Generelt Økonomi
  • 07. Business Planning
  • 08. Matematikk II
  • 09. Norsk Jeg
  • 10. Introduksjon til Service of Tourism og Hospitality

ANDRE ÅR

første semester

  • 11. Fundamentals of Human Resource Management
  • 12. Statistikk
  • 13. Norsk II
  • 14. Protokoll og Event Organization
  • 15. I Hotel Tjenester

andre semester

  • 16. Logistikk Mat og Drikke
  • 17. Lov Anvendt til Turisme og Hospitality
  • 18. Norsk III
  • 19. Fundamentals of Accounting
  • 20. Hotel Tjenester II

TREDJE ÅR

første semester

  • 21. økonomistyring
  • 22. Computer Systems for Hospitality
  • 23. profesjonell utøvelse jeg
  • 24. Norsk IV
  • 25. Kommunikasjons

andre semester

  • 26. Etikk og profesjonsetikk
  • 27. Quality Management
  • 28. Organizational Analysis
  • 29. Markedsføring av Tourism Services
  • 30. reiselivsgeografi

FJERDE ÅR

første semester

  • 31. kostnader
  • 32. Portugisisk jeg
  • 33. profesjonell utøvelse II
  • 34. Design og Atmosphere Hotel
  • 35. Formulering og evaluering

andre semester

  • Turisme 36. og Heritage
  • 37. Forskningsmetodikk
  • 38. Portugisisk II
  • 39. Professional Practice Seminar
  • 40. Endelig Workshop

verdipapirer

mellom

Universitetet analytiker i Hospitality Management (3 år)

end

Bachelor of Hospitality Management (4 år)

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

EAN es una institución universitaria que se propone conformar una comunidad educativa donde se analice, discuta, reflexione y produzca conocimiento en torno a las Ciencias de la Administración, con e ... Les mer

EAN es una institución universitaria que se propone conformar una comunidad educativa donde se analice, discuta, reflexione y produzca conocimiento en torno a las Ciencias de la Administración, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y de los servicios que se transfieren a la comunidad. Minimér
Buenos Aires