Graduering i grafisk og digital design

Generelt

Programbeskrivelse

DENNE KURSEN LÆRES I PORTUGAS SPRÅK.

HVORFOR?

Et banebrytende kurs i å forene de grafiske og digitale områdene, styrke handlingsfeltet til studenten og bygge dannelsen av en mer strategisk visjon i utarbeidelsen av prosjekter for ulike plattformer og deres konvergenser, fra Design.

FOR HVEM?

For kreative unge mennesker, som ønsker å projisere fremtiden og utforske ulike språk og teknikker i grafiske og digitale prosjekter. Studenter som stadig utfordres på papir eller på skjermer, i fysiske eller virtuelle miljøer, vil være klare til å innovere.

Hvordan er det?

Visuell identitet, Redaksjonell design, Design av grensesnitt: desktop og mobile enheter (web, applikasjoner og spill), Signaleringssystemer for offentlige og private rom, Kunstretning, Illustrasjon, Animasjon, Sosial og offentlig bruk. Det er flere muligheter som tilbys av kurset, integrering av kreativitet, teknikk og metodikk for å idealisere og gjennomføre designprosjekter.

HVORFOR GRAF OG DIGITAL DESIGN I IED?

Hva vil verden være som i 2020 når du oppgraderer? Hvordan kommuniserer og kommuniserer folk? Tror du at du kan delta i å bygge fremtiden og tenke på utrolig og nyskapende innhold og erfaringer? Hvis du ser deg selv som dette i 2020, er stedet i de neste tre årene her hos oss, og tar en bachelorgrad i grafisk og digital design fra IED São Paulo.

Graden i grafisk og digital design fra IED São Paulo legger vekt på konvergensen mellom visuelle, grafiske og digitale kommunikasjonsplattformer. Den ble designet for å utvide fagområdet ditt, slik at du raskt kan svare på utfordringene fra det 21. århundre.

I 3 års trening lærer du innhold og design for redaksjonell design, visuell identitet, webdesign, grensesnittdesign og brukervennlighet for applikasjoner, bevegelsesgrafikk, video, fotografi, typografi, blant andre.

Kurset presenterer en tverrfaglig karakter som verdsetter integrering av områdene Design og prosjektets kultur gjennom forskning, teknikk og kreativitet. Du har direkte kontakt med eksperter fra ulike fagområder og med anerkjente nasjonale og internasjonale fagfolk.

På IED, fakultet 100% design, samhandler du også med mote design og design kurs, deler noen disipliner og laboratorier og utdype en tverrfaglig opplæring.

HVORDAN ER KURSEN?

Den fleksible og tverrfaglige læreplanen gjør det mulig for den fremtidige designeren å handle, forbereder deg til å problematisere, reflektere og generere kreative og innovative løsninger for samfunnet.

Du utøver din kreativitet i utfordrende prosjekter, utviklet fra metodikker og bruker ulike språk, plattformer og teknologier, og deltar også i konkurranser og partnerskap. På denne måten har du bygget opp porteføljen din siden første halvår.

Internasjonalt fakultet?

IED oppfordrer deg til å gjennomføre internasjonale utvekslings- og feriekurs på en av de 9 IED-stedene i Italia og Spania. Det store målet er at du skal være forberedt på en global karriere og knyttet til de mest avanserte funksjonene.

Hva annet har bare IED?

En av de store forskjellene i Istituto Europeo di Design - IED São Paulo er å tilby deg hvert semester to workshops med inviterte fagfolk på arbeidsmarkedet for å fremme komplementeringen av innhold med aktuelle emner av stor relevans.

Hvordan er lærere og klasser?

Bachelorstudiet i grafisk og digital design på IED São Paulo har som sterk punkt fakultetet, dannet av professorer med godt uttrykk i akademiske og markedsmiljøer, med hvem du vil ha nær kontakt, i små grupper og som har samme interesser .

Hva om jeg ønsker å studere interaksjon, merkevarebygging, redaktør etc.?

På slutten av bachelorstudiet kan du velge å utdype seg på områder som interaksjonsdesign, redaksjonell design og infografi, merkevareopplevelse, strategisk design og innovasjon, blant andre muligheter som bare IED São Paulo tilbyr.

HVAD GJØR EN GRAFISK OG DIGITAL DESIGNER?

En designer revolusjonerer verden.

Du, som grafisk og digital designer fra IED São Paulo, vil være allsidig og i stand til å utvikle erfaringer og transformativt innhold på flere plattformer. Med en kreativ og nyskapende opplæring, vil den kunne imøtekomme kravene til dagens og fremtidige marked, med tanke på både trykte og digitale grensesnitt.

Kurset gir deg mulighet til å utvikle de nødvendige ferdigheter og evner og få den grunnleggende kunnskapen for en vellykket karriere i kreativitetens økonomi og dens kreative næringer.

Du kan jobbe i følgende områder: Redaksjonell design; Signalering av interne og eksterne miljøer; Art Direction; illustrasjon; Design av grensesnitt, inkludert applikasjoner og webdesign; Visuell identitet; Branding, enten som entreprenør, i store selskaper eller byråer med design og reklame, forlag, animasjonsstudio, opprettelse og kommunikasjon.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

IED São Paulo very presence contributes to positioning this metropolis as Latin America fashion capital and to Brazilian design’s emancipation from foreign cultural influences.

IED São Paulo very presence contributes to positioning this metropolis as Latin America fashion capital and to Brazilian design’s emancipation from foreign cultural influences. Minimér
São Paulo