Honours Bachelor of Food Studies
George Brown College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Toronto, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
4 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 21 429 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2024
* innenlandsundervisning | $18 190 for internasjonal undervisning. Alle gebyrer kan endres uten varsel
Introduksjon
Lederkrav
Den første fireårige Honours Bachelor of Food Studies-graden i Canada kombinerer kulinarisk kunst og et omfattende pensum for matstudier.
Matsektoren er alltid i endring, spesielt når det gjelder gjestfrihet og kokkekunst. Denne konstante endringen har forsterket behovet for en mer helhetlig tilnærming til kulinarisk utdanning – en som lar elevene undersøke matsystemet mens de mestrer en rekke kulinariske teknikker.
Honours Bachelor of Food Studies-programmet gir morgendagens matledere ferdigheter, innsikt og kunnskap for å lykkes i dette raskt skiftende feltet. Det tilbyr omfattende karriere Pathways for matservice-fagfolk, samtidig som det gir matsektoren ledere som kan trives i både for-profit og ideelle organisasjoner.
Nyutdannede vil bli posisjonert for å lykkes i et bredt spekter av matrelaterte yrker, inkludert roller innen kulinarisk, utdanning, turisme, rekreasjon, helse, matsikkerhet, bærekraft, økonomisk utvikling, landbruk, offentlig politikk og forskning. Det er økende muligheter for karrierer basert på både kulinarisk erfaring og allsidig kritisk tenkning.
Toronto gir en unik ramme for dette programmet på grunn av dets rikdom av multikulturelle og urfolks mattradisjoner. I klasserommet og utover vil elevene bli introdusert til matens pulserende verden i et kulturelt mangfoldig og inkluderende miljø. Studentene vil delta i en betalt samarbeidsplassering med fokus på bruk av kulinariske ferdigheter og matanimasjonsferdigheter. I tillegg, gjennom hele programmet, vil utvalgte kurs inkludere samfunnsengasjerte læringsmuligheter.
Dine feltutdanningsalternativer
Ta del i et unikt og robust eksterntskap. George Brown samarbeider med arbeidsgivere og industripartnere for å identifisere potensielle arbeidserfaringsmuligheter. Studentene oppfordres også sterkt til å forfølge uavhengige bransjeerfaringsmuligheter de tror vil gi læringserfaringene de verdsetter og møte programmets læringsutbytte. Denne verdifulle arbeidserfaringen kan i sin tur legges til CV-en din.
I tillegg til mer formell arbeidserfaring på jobben, George Brown College etter å gi læringsmuligheter med utfordringer og kunder i den virkelige verden. Finn ut mer om feltutdanning ved Senter for gjestfrihet og kulinarisk kunst.
Opptak
Stipend og finansiering
Stipend for internasjonale studenter ved George Brown College er generelt premiering i programmet basert på studentenes akademiske prestasjoner (og andre kriterier) på George Brown College etter begynnelsen av det akademiske programmet.
Læreplan
Påkrevde kurs
Semester 1 | Semester 2 | Semester 3 |
|
|
|
Semester 4 | Semester 5 | |
|
|
|
Semester 6 | Semester 7 | Semester 8 |
|
|
|
* syv ukers kurs
Programresultat
Etter vellykket gjennomføring av dette kurset vil studentene kunne:
- Artikulere de sammenkoblede strukturene og funksjonene til matsystemer på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.
- Analyser sosiale, kulturelle, politiske og miljømessige påvirkninger på nåværende og fremvoksende matrelatert teori, politikk og praksis.
- Anbefale informerte svar på både praktiske og vitenskapelige spørsmål og utfordringer ved å bruke innsikt fra matsystemteori og studiet av globalt kjøkken.
- Skaff deg grunnleggende kulinariske ferdigheter og operativ kunnskap som er passende for å gå inn i den kulinariske industrien.
- Integrer et sunt, rettferdig og bærekraftig matsystemperspektiv i kulinarisk teori og praksis.
- Konstruer sammenhengende argumenter for å ta opp debatter innenfor det brede feltet av matstudier.
- Vurdere forskningsmetodikk brukt på tvers av disipliner relatert til matstudier.
- Kommuniser effektivt i en rekke formater som passer for akademiske, offentlige, ideelle, forretnings- og mediemiljøer.
- Artikulere hvordan usikkerhet, tvetydighet og grenser for kunnskap påvirker oppfatning og tolkning av debatter i matstudier og vurdere problemstillinger fra flere perspektiver.
- Vise nysgjerrighet, initiativ, integritet, samarbeid og sosialt ansvar i personlige og profesjonelle miljøer knyttet til mat.
Karrieremuligheter
Karrieremuligheter
Honours Bachelor of Food Studies åpner dører til ulike Pathways på kjøkkenet og utover. Gjennomføring av dette programmet vil demonstrere ditt engasjement for både kulinarisk kunst og forståelse av spørsmål gjennom hele matsystemet, og skille deg fra andre kokker. De kulinariske ferdighetene du lærer hos George Brown er etterspurt av arbeidsgivere over hele Canada og internasjonalt, og du vil ha opplæring for å bygge en vellykket karriere hjemme og rundt om i verden.
Selv om noen gradsutdannede kan starte karrieren i en startnivåstilling, vil de ha kunnskapen og ferdighetene til å fremme Pathways . Avhengig av kandidatens fokus og erfaringsnivå, inkluderer mulige Pathways :
Arbeidsområde | Mulige karriereveier |
Mattjenester |
|
Fellesskap og ideelle organisasjoner |
|
Myndighetene |
|
utdanning |
|
Fremtidige studiealternativer
Nyutdannede fra dette programmet vil være forberedt på å fortsette studiene etter graden i masterstudier innen miljøstudier, matpolitikk, justisstudier, folkehelse, gastronomi, utdanning, samfunnsutvikling, kommunikasjon og medievitenskap.
Nyutdannede kan også være kvalifisert for direkte inngang til Culinary Arts - italienske og franske konditorprogrammer og Food and Nutrition Management-programmet.
Ta kontakt med programkoordinator for mer informasjon.