Honours Bachelor of Interior Design

Generelt

Programbeskrivelse

Oversikt

Mellomrom vi lever i og arbeider påvirker oss dypt. De påvirker våre stemninger og kan skape harmoni dersom de utformes riktig. Med Fanshawe's Honours Bachelor of Interior Design programmet, får du muligheten til å legge et varig merke på ikke bare mellomromene du lager, men folkene som bor dem.

Hva du kan forvente fra vår interiørdesign grad

Vår bachelor i interiørdesign vil forberede deg på denne kreative og etterspurte karrieren, du vil lære om kommersiell og boligdesign. Denne interiørdesign gransker de viktigste aspektene av interiørdesign som problemanalyse, konseptutvikling, designkommunikasjon, belysning, tegninger og spesifikasjoner, og toppmoderne designteknologi. Det er ikke alt, fordi kommunikasjon og deling av ideer med fremtidige kunder er en viktig del av interiørdesign, du vil studere verbale og visuelle presentasjonsmetoder. Du vil teste dine ideer i et nærende miljø, jobbe shopping hva kreasjoner jobber, og hvilke som ikke gjør det. I tillegg vil du fullføre ett begrep i en samarbeidsposisjon, oppleve de første utfordringene og fordelene ved interiørdesign.

I hjertet av Høgskolen Bachelor of Interior Design er programmet lagt vekt på å skape miljømessige bærekraftige prosjekter. I tillegg, hvis du er spent på å skape mellomrom som opprettholder de fysiske, sosiale og psykologiske behovene til et forandringssamfunn, så er bachelorprogrammet for interiørdesign for deg.

Fanshawe's Honours Bachelor of Interior Design Program er anerkjent av ARIDO - The Association of Registered Interior Designers of Ontario.

Opptakskrav

OSSD med kurs fra University (U) eller University / College (M) strøm med :

 • Grad 12 engelsk (U)
  (Merk: Minimumskrav til sluttkarakter er 65)
 • Hvilken som helst grad 11 matematikk * (U) eller (M) ELLER grad 12 matematikk (U)
 • Pluss fire tilleggskurs i klasse 12 University (U) eller University / College (M); * Søkere som søker på matematikk grad 11 (U) eller (M) må ha fem tilleggskurs 12 universitets (U) eller universitet / høyskole (M)
 • Et endelig minimumsgjennomsnitt på 65,0% basert på de høyeste seks grad 12 universitets- (U) eller University / College (M) -kursene
  ELLER
  Moden søker med stående på de nødvendige kurs og karakterer angitt ovenfor
  ELLER
  Post-Secondary Standing ** (hvis aktuelt) og
 • Fullføring av en digital portefølje og skriveeksempel

Engelsk Språkkrav

Søkere hvis første språk ikke er engelsk, vil bli pålagt å demonstrere ferdighet på engelsk ved en av følgende metoder:

 • En grad 12 College Stream eller University Stream engelsk studiepoeng fra en Ontario Secondary School, eller tilsvarende, avhengig av programmets opptakskrav.
 • Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) -test med en minimumsscore på 560 for den papirbaserte testen (PBT), eller 84 for den Internett-baserte testen (iBT), med testresultater i løpet av de to siste årene.
 • International English Language Testing System (IELTS) Akademisk test med en samlet poengsum på 6,5 uten poengsum mindre enn 6,0 i noen av de fire gruppene, med testresultater de siste to årene.
 • Canadian Academic English Language (CAEL) test med en samlet poengsum på 70, med testresultater i løpet av de to siste årene.
 • Pearson Test of English Academic (PTE) med en minimumsscore på 59, med testresultater i løpet av de to siste årene.
 • En Cambridge English Test (FCE / CAE / CPE) med en samlet poengsum på Cambridge English Scale fra 176 uten språkferdighet mindre enn 169, med testresultater i løpet av de to siste årene.
 • En engelsk språkevaluering (ELE) på Fanshawe College med en minimumspoengsum på 75% i alle deler av testen, med testresultater de siste to årene.
 • Fanshawe College ESL4 / GAP5-studenter: Minimum karakter på 80% i ESL4 / GAP5 nivå 9 eller 75% i ESL4 / GAP5 nivå 10.

Anbefalt faglig forberedelse

 • Kurs innen følgende områder: Kunst og design, miljø / bydesign, bærekraft, arkitektur og tegning.

Anbefalt personlig forberedelse

 • Studentene bør ha interesse for å utforske bruken og utformingen av fysiske rom. De bør nyte kunstneriske, kreative aktiviteter. Det ville være fordelaktig å ha interesse for miljømessig bærekraft og samfunnsansvar.

Søkers utvalgskriterierHvor antall kvalifiserte søkere overstiger ledig plass i programmet, vil søkerens utvalgskriterier være:

 1. Preferanse for faste innbyggere i Ontario.
 2. Mottak av søknad innen 1. februar (Etter denne datoen vil Fanshawe College vurdere søkere på førstemann til mølla til programmet er fullt).
 3. Prestasjon i opptakskravene.
 4. Prestasjoner i post-videregående studier ** (hvis aktuelt).
 5. Vurdering av søkerens ferdighetssett relevant for programmet basert på en digital portefølje og skriveeksempel.Merk:

** Søkere som for tiden er registrert på et universitet eller som tidligere har gått på universitet eller andre post-videregående institusjoner, og som søker om å bli overført til Høgskolen Bachelor i interiørdesign, vurderes på grunnlag av deres videregående opplæring. Spesielt søker søkere for tiden på et universitet eller som tidligere har gått på universitetet, må opprettholde et minimums gjennomsnitt på 65,0% i de siste ti full kreditt eller full kreditt tilsvarende kurs for å bli vurdert for opptak. Søkere med mindre enn ti fulle kredittkurser må opprettholde et minimums gjennomsnitt på 65,0% i alle kurs for å bli vurdert for opptak. Søkere som søker fra et fellesskap skal ha fullført et diplomprogram med en samlet GPA på 2,5 i det gjennomførte programmet. I tillegg må alle studenter som søker fra universitet eller høyskole ha gjennomført de forutsetningene i engelsk og matematikk som angitt i opptakskrav.

Karrieremuligheter

Kandidater fra programmet kan bli designere med interiørdesign, arkitektfirmaer eller bedriftsinstitusjoner. De kan også fungere som frilansdesignere eller som arkitekt- og designrepresentanter med ressursalliansens leverandører. De vil være i stand til å designe kontorer, gjestfrihet, detaljhandel og institusjonelle fasiliteter, helsetjenester og boliginnstillinger, som omfatter bærekraftig praksis som understreket gjennom hele programmet.

Sist oppdatert sep. 2019

Om skolen

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including ... Les mer

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including more than 6,000 international students from 97 different countries. Minimér
London , Simcoe , Saint Thomas , Woodstock , Clinton + 4 Mer Mindre