Internasjonale relasjoner

Generelt

Programbeskrivelse

Kurset

Jo større integrering av Brasil i økonomiske relasjoner og internasjonal politikk de siste årene har utviklingen av internasjonal handel, online kommunikasjon og globalisering øker etterspørselen etter fagfolk i stand til å analysere og lage prognoser på verdens scene og vurdere forretningsmuligheter og investeringer utenlands. Forløpet av Ibmec institusjonelle relasjoner fungerer historisk kunnskap og ferdigheter i samfunnsfag og andre profesjonelle praksis områder, med vekt på økonomiske og juridiske. Profesjonell nærmer selskaper og myndigheter i ulike land, banet vei for økonomisk samarbeid, bilateralt og multinasjonale avtaler.

Med diskusjoner om makt, internasjonal sikkerhet, verdier og kulturer, blir elevene stadig oppfordres til å utvikle den vitenskapelige ånd og strategisk tenkning i området av internasjonale relasjoner, med utsikt mot interessene til en institusjon innsatt i det globale miljøet. Praksis er viktig i dannelsen av en fagperson med bred kulturell base, visning av sosiale og markedstrender, enkel uttrykk, entreprenørånd, ta en lederrolle i sine faglige aktiviteter.

Ibmec tror på fortreffelighet opptatt av å gi praktisk sett med ekstra aktiviteter som videre utvikling av markedsføring ferdigheter og en ånd av samarbeid og integrasjon. I entreprenørskap og internasjonalisering Centre - CIS, kan elevene arbeide i junior selskaper fra første halvdel og nyte internasjonal dekning gjennom avtaler i over 54 institusjoner over hele verden. Ibmec tilbyr selv i stillinger, overvåking tjenester og personlig karriereveiledning, med formål å forbedre ferdigheter, gi større synlighet til læreplanen, og utvikle riktig holdning for utvelgelsesprosesser.

arbeidsmarked

Utenriksdepartementet diplomatiske karriere.

AMBASSADER UTENLANDSKE hjelpe dem i å drive forskning og i bilaterale forhandlinger interesser.

INTERNATIONAL ORGANISASJONER Gjennomføring og samordning av utviklingsprogrammer vedlikeholdt av de store byråer - FN, OAS, IDB, latinamerikansk integrasjon Association, Mercosur.

Myndighetene i utarbeidelsen av studier og undersøkelser om bestemte emner, samt råd for utarbeidelse av planer og prosjekter for utvikling og implementering av avtaler.

Private og offentlige virksomheter BRASILIANSK og multinasjonale I forskning og analyse av markeder og forretningsmuligheter i ulike land.

Universiteter og KURS som lærer og forsker.

Sist oppdatert okt. 2016

Om skolen

With over 45 years of experience, Ibmec is one of Brazil’s top business schools. Our undergraduate courses have earned the highest marks by the Brazilian Ministry of Education. Our mission is to devel ... Les mer

With over 45 years of experience, Ibmec is one of Brazil’s top business schools. Our undergraduate courses have earned the highest marks by the Brazilian Ministry of Education. Our mission is to develop students as protagonists in a world without frontiers. Minimér
Rio de Janeiro , Rio de Janeiro + 1 Mer Mindre