Read the Official Description

Spennende flyreiser. Panoramautsikt. Eventyrlystne muligheter. Livet til en profesjonell pilot er full av spennende øyeblikk, men akkurat som egenskapene til bevegelse, kan du ikke komme til ett punkt uten å starte fra en annen. Kansas State Polytechnics prisbelønte profesjonelle pilotgrad er det perfekte stedet å begynne flyturen din. Våre flyoperasjonsplaner gjør mer enn togpiloter. Studentene får opplæring utover FAAs minimumskrav, og skaper fagfolk som er sikre på å fly under alle forhold, feilsøke og løse problemer, ta etiske beslutninger og overgå forventningene til luftfartsindustrien. Med gradopsjonens langvarige historie på universitetet har K-State Polytechnic gjort folk lidenskapelig om luftfart til de beste piloter i himmelen.110095_Undergrad_UAS_Flight2.jpg

Se sanntidsvideo av våre studenter og flyinstruktører da de utfører flyoperasjoner på universitetets private rampe.

Kansas State Polytechnic er profesjonell pilot grad alternativet har elite ansatte og utstyr for å sikre elevene får topp-of-the-line utdanning og trening.

Våre medarbeidere inkluderer flere Master Certified Aviation Instructors enn noen annen høyskole eller universitet i nasjonen. En stor og aktiv regional flyplass bare noen skritt unna klasserommet, en treningsbygning, en privat rampe, tre kleshengere og mer enn 30 fly - hovedsakelig bygget i delstaten Kansas - er alle fasiliteter tilgjengelig for studenter. Fasilitetene inkluderer også en bank med flysimulatorer med visuelle skjermer og en heltidsvedlikeholdspersonell i hengeren.

K-State Polytechnic fortsetter å være leverandør av valg for profesjonelle piloter. De fleste kandidater blir flyselskaper, selskapsledere, militære piloter, eller har karriere som flyr andre fly. Med vår langvarige historie på universitetet har Kansas State Polytechnic utviklet og opprettholdt mange bransjelasjoner, og skaper en Pathway til internships og karriere for våre studenter.

Oppdrag

Oppdraget til K-State Polytechnic Profession Pilot Programmet er å gi fremtidige luftfartsledere en kvalitet luftfart utdanning for å forberede dem til karriere som luftfart fagfolk.110096_Undergrad_ProfessionalPilot8.jpg

Utdanningsfilosofi

Programmet følger en helhetlig tilnærming til å forberede våre studenter på karriere som luftfartspersonell. For å være gode ledere i vårt yrke, skal kandidater være velafrundede personer som er lagspillere.

Programmål

Målet med programmet er å produsere høyutdannede og dyktige nyutdannede som er villige til å lykkes umiddelbart i høyere utdanning, luftfartsselskap, bedrifts-, militær- eller instruksjonsmiljøer.

Program Formål

Formålet med programmet er å gi studentene læring-sentrert erfaringer i et miljø som vil stimulere excellence og fremme i dem en forpliktelse til oppdagelse og livslang læring.

Program Intent

Formålet med programmet er å produsere kandidater som:

 • Behold tekniske, mellommenneskelige ferdigheter og passende flyvurderinger som beskrevet av våre eksterne valgkredse.
 • Demonstrere høye etiske standarder.
 • Instill i nyutdannede en eksepsjonell sikkerhetskultur.
 • Vil fungere effektivt som medlemmer av et lag.
 • Behold problemløsning og kritiske tenkning ferdigheter som vil tillate dem å ansette ny teknologi.
 • Vil være ledere av luftfartssamfunnet

Opplæringsmål

Profesjonell Pilot Nyutdannede to til fem år etter eksamen skal lykkes:

 • Bruk deres tekniske og mellommenneskelige ferdigheter i flyselskap, bedrift, militær eller utdanningsstillinger.
 • Demonstrere deres evne til å kommunisere muntlig og skriftlig.
 • Arbeid effektivt med lagmedlemmer.
 • Fortsett å utvikle seg profesjonelt og søke stillinger om økt ansvar.
 • Demonstrere en profesjonell arbeidsetikk og overgå industristandarder i ferdigheter i flyet.

Student læringsutbytte

På oppgradering skal studentene kunne:

 1. Demonstrere evnen til å jobbe med ulike tverrfaglige team. (Mangfold)
 2. Demonstrere et globalt perspektiv på bærekraftig luftfartspraksis. (Kunnskap)
 3. Velg etiske handlingsplaner innenfor det operative miljøet. (Profesjonell integritet)
 4. Demonstrere en livslang forpliktelse til personlig fortreffelighet gjennom service og videreutdanning. (Kunnskap)
 5. Vurder usikre driftsforhold i luftfartsmiljøet. (Profesjonell integritet)
 6. Vurder effektiviteten av muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner. (Kommunikasjon)
 7. Kreativt løse tekniske problemer knyttet til luftfartens arbeidsplass ved hjelp av matte og vitenskap. (Denne SLO er graden alternativ og / eller sertifikat spesifikk; vurdering av denne SLO er skissert i forkortet vurderingsplan for hvert alternativ / sertifikat tilgjengelig på avdelingsnivå, den forkortede planen er bare for denne SLO). (Kritisk tenking)110097_Undergrad_ProfessionalPilot4.jpg

akademikere

Kansas State University Polytechnics profesjonelle pilotgrad alternativet er FAA regulering del 141 godkjent, slik at studentene kan fullføre kommersiell pilotopplæring på så lite som 190 timer i stedet for 250 timer. Opplæringen tillater også at studentene kvalifiserer for et begrenset flytransportsertifikat (ATP) på 1000 timer i stedet for 1500 - noe som gir elevene muligheten til å fly til flyselskapene tidligere.

Etter at de har fullført sitt første kommersielle sertifikat, vil studentene ha mulighet til å få en sertifisert flight instructor (CFI) rating og kan bli med i Kansas State University Instructor team. Mange blir med i laget i midten av junioråret.

Våre fakultet er erfarne flyselskap piloter, militære piloter, selskap piloter, flyveselskaper, eksperter i flysikkerhet og andre områder, gir studentene erfaring med en vellykket karriere innen luftfart.

Faglige kurs er utfylt av flyplanen slik at studentene får en omfattende forståelse av alle aspekter av luftfart og uteksaminert klar til å starte sin luftfartskarriere.

Laborasjonstiden som reflekteres i pilotkursene er minimumstider, den betydelige tidsforpliktelsen er nødvendig for laboratoriene og flytrening. Dette programmet krever ekstra kostnader over standardundervisningen, bøkene og forsyningene.

Se veiledningsveiledningen for profesjonelle pilotalternativer (pdf) for ytterligere informasjon.

Karriere

De neste 10 årene forventes å være den største ansettelsesbommen i luftfartsindustriens historie.

Flybransjen er på randen av det som forventes å være den største økningen i pilotinnsetting i historien. Luftfartsselskapet Boeing har forventet et behov for 466.650 mer kommersielle piloter innen 2029 - i gjennomsnitt 23,300 nye piloter i året. *

Den ansette overspenningen blir drevet av flere faktorer:

• Den raske veksten i reisen i Asia, som er på vei som det største flyselskapsmarkedet i verden.
• En truende bølge av pilotavganger i USA.
• Foreslåtte endringer i regler som kan øke tiden piloter må trene, hvile og jobbe.
• Og økende etterspørsel etter flyturer i USA som økonomien forbedrer. *

Kansas State Polytechnic studenter har vært svært vellykket i å skaffe karriere i luftfart. De fleste studenter begynner sin luftfartskarriere etter oppgradering, med ansettelse som flyveinstruktører. Studentene har kunnet skaffe seg stillinger etter eksamen med flyselskaper som American, American Eagle, America West, Continental Express, Southwest, United og Vanguard.

På grunn av de 300-500 timers flyopplevelseskravet for de fleste flyselskaper, vil de fleste studenter imidlertid trenge 2-3 år for å samle den nødvendige flyetid for å fly til store amerikanske flyselskaper. En aktiv flyinstruktør kan anskaffe ca. 1000 flyturer per år.

Kansas State University har mange bransjeforhold som gir arbeidsplasser og praktik muligheter over hele landet. Noen av disse bransjens partnerskap omfatter American Airlines, ASA, Mesaba Airlines, SeaPort Airlines, Hawker Beechraft, Cessna og Bombardier Learjet.

* USA i dag. Etterspørselen etter flyselskapet piloter satt til å sveve . Juni 2011

Program taught in:
Engelsk

See 13 more programs offered by Kansas State University Polytechnic Campus »

Last updated February 15, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mai 28, 2019
Aug. 26, 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
99,269 USD
Internasjonalt: $ 99.269 alle 4 år
Deadline
Mars 1, 2019
By locations
By date
Startdato
Mai 28, 2019
Sluttdato
Mai 31, 2023
Application deadline
Mars 1, 2019
Startdato
Aug. 26, 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2023
Application deadline
Kontakt skolen
(selective admissions), Jun. 1. 2019 (regular admissions)
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Jan. 31, 2023
Application deadline

Mai 28, 2019

Location
Application deadline
Mars 1, 2019
Sluttdato
Mai 31, 2023

Aug. 26, 2019

Location
Application deadline
Kontakt skolen
(selective admissions), Jun. 1. 2019 (regular admissions)
Sluttdato
Aug. 31, 2023

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Jan. 31, 2023