Read the Official Description

Tjen din psykologi grad på SWOSU

Psykologi er en av de mest populære lavere gradene i verden. Dette er forståelig siden en psykologi grad gir studentene muligheter for personlig vekst mens du åpner dører for en rekke interessante og utfordrende karrierer. I tillegg gir dette feltet studentene sjansen til å skreddersy sine pedagogiske erfaringer og utdanningsprogrammer for å fokusere på bestemte områder som appellerer til bestemte interesser. Psykologistudenter lærer om menneskelig og dyr atferd, så vel som deres mentale prosesser.

Søk nå

Grader tilbys

SWOSUs Psykologisk avdeling tilbyr en grunnskole, seks lavereårige minoriteter, fire masterstudenter og en spesialprogram for LPC-studieplan. Disse programmene inkluderer:

Undergraduate graduate~~POS=HEADCOMP

UTEKSAMINERES

  • Master of Science i fellesskap rådgivning
  • Master of Science i skolepsykologi
  • Master i utdanning i skolepsykometri
  • Master of Education i skole rådgivning
  • Spesialstudieprogram for lisensiert faglig rådgivning (LPC

Fakultet

Psykologisk avdeling består av 13 fakultet med bred opplæring og ulike spesialiteter og forskningsinteresser i psykologi. Undervisning klasser i størrelse fra 12 til 45 studenter og utdannet klasser varierer fra fem til 30 studenter. En del av fakultetet utfører forskning med studenter (hovedsakelig undergraduates) som fungerer som forskningsassistenter. Instituttet tilbyr mange muligheter for studenter til å jobbe med fakultetet og deres jevnaldrende og lære seg utenfor klasserommet. Hovedfokuset på fakultetet er å undervise og hjelpe hver elev til å nå sine læringsmål.

stipend

Det er en rekke stipend tilgjengelig gjennom instituttet .

Instituttet sponser en bachelor og utdannet psykologi klubber som er svært aktive i universitet, samfunn og sosiale aktiviteter. Vi sponser også et Psi Chi kapittel som er et nasjonalt ære samfunn i psykologi.

Forskningsinteresser

Instituttet har aktive forskningsprogrammer innen sosialpsykologi (fordommer og effekter av stereotyping i videospill), kvinners problemstillinger, barnefaglighet, problemer med barnemishandling og forsømmelse, helsepsykologi og karriereveiledning.

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Southwestern Oklahoma State University »

Last updated May 5, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato