Sammenslutning av befraktede sertifiserte revisorer (acca)

Generelt

Programbeskrivelse

Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)

ACCAs innovative partnerskap med Oxford Brooks University tillater ACCA-studenter å studere for en BSc (Hons) i anvendt regnskap, mens de tar sine ACCA-undersøkelser.

Studentene har rett til graden (tildelt av Oxford Brooks University) ved å fullføre de to første delene av den nye faglige eksamensordningen, og deretter sende inn et forsknings- og analyseprosjekt til universitetet for vurdering. Prosjektet undersøker ferdige ferdigheter, med særlig fokus på studentens evne til å utføre forskning og analyse.

Studenter som for øyeblikket er registrert hos ACCA vil også kunne bli registrert hos Oxford Brookes University for BSc (Hons) i Applied Accounting, underlagt overgangsordninger.

Programmets mål:

ACCA er en profesjonell regnskapskvalifikasjon som drar nytte av global anerkjennelse. Når du er kvalifisert, åpner ACCA medlemskap dørene til en vellykket karriere innen regnskap praksis eller finans, og umiddelbart øker inntjeningspotensialet. Det er svært høyt rangerte innen bank, ledelse og rådgivning, og er en stor fordel i konkurransen for senior roller.

ACCA medlemskap kan du også få status som registrert revisor.

Sist oppdatert sep. 2017

Om skolen

OPAL College i London er en av de mest lovende nye selvstendige Colleges of Higher og videreutdanning i Storbritannia. Vi tilbyr et utvalg av Diploma, Higher Diploma, Undergraduate, høyere og profesjo ... Les mer

OPAL College i London er en av de mest lovende nye selvstendige Colleges of Higher og videreutdanning i Storbritannia. Vi tilbyr et utvalg av Diploma, Higher Diploma, Undergraduate, høyere og profesjonelle kurs i IT, Business, Marketing, regnskap, helse-og sosialfag, Reiser, turisme og Hospitality Management sammen med en rekke vocationally orienterte pre-universitet kurs utformet for å bedre forberede studentene for det harde grad utdanning. &nbsp Vi tar sikte på å tjene et rykte for å levere kvalitet kurs på avgifter som gir fremragende valuta for pengene. Vi er sikre på å kunne gjøre dette fordi vår uavhengighet betyr at vi styrer våre egne avgifter. Imidlertid er vår konkurransedyktig avgiftsstruktur ikke på bekostning av kvaliteten. &nbsp The College ligger i et pulserende, flerkulturelt område av London.Vi tror vi har en unik forståelse av de pedagogiske behovene til elevene. Det er en merkbar familieatmosfære i OPAL College London. Ved universitetets standarder er vi en relativt liten pedagogiske miljøet, men dette vil gjøre oss i stand til å kjenne hver og en av våre våre studenter som individer - noe som jeg tror er avgjørende for å sikre en student 's suksess i høyere utdanning. &nbsp The College er en spennende miljø hvor du kan møte nye venner, hvor folk fra Storbritannia, Kina, Asia, Karibia, Amerika, Afrika, Midtøsten og andre steder i Europa kan møtes. Kulturen er rik og mangfoldig, med studenter bringe utallige ulike perspektiver til alle områder av college livet. &nbsp Vi har en særegen faglig ethos. Det er to punkter i særlig som jeg ønsker å gjøre i denne forbindelse.For det første er vi en kreativ læring og utvikling institusjon som undervisning strategier er utformet for å sikre at våre elever lykkes gjennom sine studier og i fremtiden. Vi vedta en "åpen dør 'politikk, har en forståelse for å arbeide med og gjennom spørsmål om menneskelig forskjell og mangfold, og som sådan er det en vekt på individuell oppmerksomhet og differensiering. Dernest har vi en høyt utviklet og opplevd sjelesorg system som er anslått som en av nøklene til vår suksess i nær fremtid - vi bryr oss om alle våre studenter. Kvalifikasjoner oppnådd gjennom Opal College London har internasjonal anerkjennelse. En kvalifisering oppnådd gjennom OCL er en nøkkel til en vellykket og spennende fremtid. Minimér