Samtidshistorie

Generelt

Programbeskrivelse

Mindre McRae samtidshistorie

Samtidshistorie

Historien er, på sitt mest grunnleggende nivå, om historiefortelling. Historikere skrive fortellinger som utforsker det siste, og er relevant til i dag. Alt har en historie, men måten denne historien er fortalt er ofte svært omstridt. I historien programmet, vil du utvikle en kropp av kunnskap om fortiden, men enda viktigere de vil lære å kritisk undersøke fortiden gjennom skriving og i klassen diskusjon. Evnen til å fortelle en engasjerende historie, som både støttet av bevis og som gjør en alvorlig punkt, er av største betydning uansett hvilket yrke man ender opp i.

Raske fakta

  • Historie hovedfag i gjennomsnitt har de høyeste median lønn for humaniora nyutdannede.
  • Historien er en naturlig tilpasning for studenter som ønsker å gå videre til jus eller andre graduate programmer.
  • Berømte historie hovedfag inkluderer Theodore Roosevelt, John F Kennedy, Joe Biden, Steve Carell, Katherine Hepburn, HG Wells, Julia Child, Wolf Blitzer, Carly Fiorina og mer.

Hva vil du studere

I tillegg til tradisjonelle kurstilbud på fag som borgerkrigen, History of the South, World War 2 og Modern Europe, omfatter programmet nye kurs som gjenspeiler de siste endringene i stipend og som sammenfaller med utviklingen og veksten av Lees-McRae. Eksempler på dette er et kurs på historien om sykdom og epidemier og et kurs på idrettshistorie. I disse kursene, vil du lese verker fra historikere, forske på primærkilder og praksis skriving og diskusjon ferdigheter.

Beyond the Classroom

Du vil få mulighet til å fullføre praksisplasser på lokale historiske steder som Horn i Vesten, Banner Elk House Museum, Hickory Ridge Museum og mer.

Etter Graduation

Felles Karriere Områder Historie hovedfag gå videre til et bredt spekter av yrker. Studentene kan arbeide i feltet av historie, som akademiske eller offentlige historikere. Historie hovedfag ofte gå videre til masterstudier i jus, bibliotek skolen, eller historie. Utdanning er også et felles felt for historie nyutdannede. Arbeidsgivere verdsetter kritisk tenkning og originale innsikter som humaniora majors gir så det er ingen overraskelse at mange historie hovedfag havne i næringslivet.

I videre forstand, historie hovedfag lære å mestre forskning, analyse, skriving, og kommunikasjonsevner, som er avgjørende for mange yrker. Selv om du ikke går videre til en karriere i historien, arbeidsgivere verdsetter kritisk tenkning og originale innsikt som en utdanning i historie gir.

Alumni suksess

  • MA i historie East Tennessee universitet
  • PhD i statsvitenskap University of Texas at Dallas
  • Grunnlegger Ally Bar (og profesjonell syklist)
  • Assistant professor i historie Wright State University
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

We have one mission. Lees-McRae educates and inspires students to approach life and work from a creative, collaborative, and critical perspective in preparation for diverse careers and environments.

We have one mission. Lees-McRae educates and inspires students to approach life and work from a creative, collaborative, and critical perspective in preparation for diverse careers and environments. Minimér
Banner Elg