Read the Official Description

I løpet og differensial

Anerkjent med en grad av fortreffelighet, tildelt av Kunnskapsdepartementet - MEC danner selvfølgelig Textile Engineer, en fagperson som vil være i stand til å arbeide på alle stadier av produksjon og service leveranse av et tekstilindustrien og klær: fra valg av mest egnede råmaterialer, gjennom produksjonsprosesser, til kvalitetskontroll og markedsføring av det endelige produktet.

Målet med kurset er å utdanne ingeniører med egenskaper, ferdigheter og holdninger som passer til løsning av problemer knyttet til produkter, prosesser og tjenester, for eksempel: design, utvikle og administrere integrerte systemer av mennesker, materialer, utstyr og informasjon; Bruker opp ressursene ervervet fra kunnskaper og ferdigheter i grunnleggende fag sammen med prinsipper og metoder for teknisk analyse og design å spesifisere, forutsi og evaluere resultatene som kan oppnås fra disse systemene.

Studenten gjennomfører praktiske aktiviteter i laboratoriet, studere grunnleggende teoretiske innholdet Engineering (kjemi, fysikk og matematikk) og spesifikt innhold (fiber, spinning, flat veving, strikking, etterbehandling, etc). Dermed er utdannet kvalifisert til å arbeide i områder som prosjektledelse Tekstiler og Industriell produksjon.

Differensial eksamen i tekstilteknikk Fakultet for SENAI CETIQT er hans intense forbindelse med bedrifter og organisasjoner av tekstilproduksjonskjeden, matlaging og mote i Rio de Janeiro og Brasil. SENAI CETIQT er vanlig trener for faglig dyktighet for denne sektoren, og kurset tar nytte av disse tradisjonelle bånd til tekstiler og klær for yrkesutøvelse av sine studenter for å bistå i å plassere på markedet i generering av kunnskap og levering av tjenester til det forretningsområdet.

Infrastruktur

SENAI CETIQT har klasserom utstyrt med datamaskin, projektor, air conditioning og whiteboard; datarom med programvare som Matlab og AutoCad. Det er også et bibliotek med arbeidsrom for studenter.

Laboratoriene som brukes i praktiske klasser er:

  • Ledningsnett laboratorier;
  • Veving Laboratory;
  • Strikke laboratoriet;
  • Behandling Lab.

Arbeidsmarkedet

Tekstil Engineer playing field er bred, som dekker de viktigste industrisektorene (Tekstil, skreddersøm, kjemi, Automotive, Luftfart, etc.), segmenter av tjenester, innen forskning og utdanning, med sikte på å utvikle materialer, produkter og utstyr, drift og prosesser, som kontrollerer produksjonen og ta vare på de miljømessige og økonomiske konsekvenser.

Tidsreiser

Klassene starter: februar og August - Halvårlige Timer: Morning (07:20 til 12:00) / Night (18:00 til 22:30)

Verdier og Hvordan søke

Verdiene av avgifter er beregnet på grunnlag av antall studiepoeng rutes i hver halvdel. Hver student kan programmeres og gjøre kurset den mest praktiske måten for hver.

Kursene starter hvert semester og tilgang kan gjøres gjennom ESMS eller opptaksprøve.

Program taught in:
Portuguese (Brazil)

See 1 more programs offered by Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT) »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Mars 2019
Duration
5 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Application deadline

Mars 2019

Location
Application deadline
Sluttdato