Read the Official Description

Kansas State Polytechnic er en av de første og fremdeles en av de få universitetene i landet som tilbyr en bachelorgrad i ubemannede flysystemer. Med dette revolusjonerende nye feltet, forstår Kansas State Polytechnic betydningen av å gi sine studenter forskningsmuligheter, banebrytende teknologi og utstyr og en eksklusiv utdanning. Derfor var det blant de første institusjonene i USA for å tillate elevene å delta i faktiske oppdrag. For forsvarsdepartementet har programmet også tilgang til begrenset luftrom i Smoky Hill Weapons Range og har fullmakt til å fly ubemannede fly i National Airspace System.

Kansas State Polytechnics UAS-program bruker en praktisk tilnærming til læring, og gir studentene de nødvendige ferdighetene til å operere og administrere en mangfoldig flåte ubemannet fly både proprietært og kommersielt tilgjengelig. Ubemannede flysystemer er flerfasetterte maskiner med mange arbeidsdeler og en rekke flyvefaktorer. Det er viktig at studentene våre har en dyp forankring i flere kjerneområder. I tillegg til UAS-utdanning omfatter programmet også bemannet luftfart, avionikk, flyvedlikehold og ingeniørteknologi.110094_Undergrad_ProPilotClass1.jpg

UAS-programmet er prinsippet initiativet til universitetets Applied Aviation Research Center. Under denne ressursen er vårt oppnådde UAS-fakultet engasjert i analyse, eksperimentering og utforskning av pågående prosjekter med føderale byråer, private sponsorer og interne universitetsgrupper. Som et eksempel på omfanget av vår forskning fullfører AARC ca. 100 oppdrag hvert år. Disse profesjonelle forskningspartnerskapene bidrar ikke bare til å opprettholde den kontinuerlige tilstrømningen av ny UAS-teknologi i programmet, men også koble våre studenter til deres fremtid i bransjen.

UAS akademisk læreplan

Ubemannede Aircraft Systems (pdf)

127 timer kreves for oppgradering

Denne bachelor-studietilbudet forbereder studentene til karriere innen ubemannede flysystemer (UAS) eller fjernstyrte fly. Dette er et raskt voksende område for luftfart, og studentene vil være forberedt på å distribuere UAS-biler trygt på grunn av nye utfordringer og muligheter. Kursene inkluderer grunnleggende kurs i flyfart og vedlikehold som er nødvendig for UAS-drift og spesifikke kurs som er utformet for å muliggjøre kommersielt tilgjengelig nyttelast til plattformintegrasjon og for å gjøre det mulig for studenter å tenke kritisk i et raskt utviklende fagfelt. Studentene vil være forberedt på teknisk og / eller oppføring nivå lederstillinger og vil bli pålagt å forsvare en portefølje av akkumulert læring før oppgradering.

UAS Karriere

Flying UAS

Ifølge Foreningen for Umannet Vehicle Systems International (AUVSI) vil det bli etablert 70.000 nye jobber de neste tre årene. Omtrent halvparten av dem vil være i produksjon og design. Innen 2025 vil omtrent 100 000 arbeidsplasser bli opprettet, og næringen vil være verdt $ 82 milliarder kroner. Ca 80 prosent av UAS-virksomheten forventes å være knyttet til landbruket.

Landbruk søkere inkluderer

 • jordfuktighetsmålinger,
 • avlinger helse og sykdom overvåking,
 • presisjon landbruksapplikasjoner,
 • ugressidentifikasjon og kontroll,
 • sky såing,
 • frostskader begrensning, og
 • plantevernmidler, herbicid og næringsmiddelapplikasjoner.

Mulige industrielle applikasjoner inkluderer

 • rørledning og kraftlinje patruljer,
 • tårn og struktur inspeksjoner,
 • industriell og nukleær ulykkesmonitor, og
 • jernbane spor inspeksjoner.

For tiden arbeider mange av våre kandidater for militære entreprenører; disse jobbene er ekstremt lukrative.110085_Facilities_PolytechnicFrontGate_EDITED.jpg

Program taught in:
Engelsk

See 13 more programs offered by Kansas State University Polytechnic Campus »

Last updated February 15, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mai 28, 2019
Aug. 26, 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
24,040 USD
Internasjonalt: $ 24 040 (pris per studieår).
Deadline
Mars 1, 2019
By locations
By date
Startdato
Mai 28, 2019
Sluttdato
Mai 31, 2023
Application deadline
Mars 1, 2019
Startdato
Aug. 26, 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2023
Application deadline
Kontakt skolen
(selective admissions), Jun. 1. 2019 (regular admissions)
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Jan. 31, 2023
Application deadline

Mai 28, 2019

Location
Application deadline
Mars 1, 2019
Sluttdato
Mai 31, 2023

Aug. 26, 2019

Location
Application deadline
Kontakt skolen
(selective admissions), Jun. 1. 2019 (regular admissions)
Sluttdato
Aug. 31, 2023

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Jan. 31, 2023