Keystone logo

7 BA Programmer i Administrasjon Administrasjonsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Administrasjon
  • Administrasjonsstudier
Studieretninger
  • Administrasjon (7)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

BA Programmer i Administrasjon Administrasjonsstudier

En BA, eller Bachelor of Arts, er et fireårig bachelorprogram som kombinerer et karrierefokus med et bredt utvalg av liberal arts kurs. Denne læreplanen involverer studenter med bredere fag og perspektiver for å forberede dem til å engasjere seg i verden.

Studenter som forlater videregående opplæring kan spørre, "Hva er en BA i administrasjon?" Denne graden passer godt for studenter som forbereder karriere i næringslivet eller offentlig sektor. Innenfor læreplanen fokuserer kursene på ledelse og samarbeid i bedrifter og organisasjoner, samt koordinerer saker utenfor kontoret, enten med klienter, andre bedrifter eller offentligheten som helhet. Programmer kan ofte tillate studenter å fokusere på offentlig forvaltning, ideelle organisasjoner eller regjeringen også.

Ved å fullføre en BA i administrasjon, utvikler studentene kompetanse i effektiv kommunikasjon, ledelse og etikk. Disse programmene er utformet for å oppmuntre til forståelse av politiske, sosiale og økonomiske sammenhenger som forme administrasjon, forberede studentene på å møte komplekse virkelige problemer.

Kostnadene ved å ta en BA i administrasjon skyldes i hovedsak undervisningskostnadene basert på programlengden, typisk fire års verdi av kurs. Disse kostnadene, og andre mulige avgifter, varierer mellom skolene, slik at elevene bør be om slik informasjon før søknad.

Studenter som får en BA i administrasjon er på vei til karriere i mange potensielle bransjer. Mange nyutdannede som går inn i offentlig eller privat sektor kan ta opp roller i salg som reklameansvarlige og markedsanalytikere; For intern administrasjon er databaseadministratorer og prosjektledere noen vanlige stillinger. Sistnevnte finnes også i statlige og ideelle organisasjoner for de mindre forretningsmessige. Noen studenter, alternativt, fortsetter å bli gründere og starte egne virksomheter.

Gitt hvor allestedsnærværende feltet er på tvers av de fleste næringer, er mange skoler vertskapsprogrammer for å skaffe seg en BA i administrasjon. Disse kan omfatte både campusbaserte og elektroniske programmer. For mer informasjon, søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.