Keystone logo

69 BA Programmer i Samfunnsvitenskap Antropologi 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Samfunnsvitenskap
  • Antropologi
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (69)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BA Programmer i Samfunnsvitenskap Antropologi

Mange studenter interessert i antropologi forfølge et Bachelor of Arts program fordi det gir en omfattende oversikt over feltet. Å få en grad i dette området gir studentene en fordel i det høyt spesialiserte og forskningsorienterte feltet.

Hva er en BA i antropologi? Denne Bachelor of Arts er en solid, avrundet utdanning som gir studenter med generell kunnskap om mennesker fra fortid og nåtid. Det trekker inn innsikt fra ulike områder av sosial, fysisk og biologisk vitenskap samt humaniora. Studentene lærer om menneskelig evolusjon og de banene som komponerer miljøene. Et sentralt fokus er å anvende kritisk kunnskap til å løse kulturelle problemer og problemer. Enkeltpersoner engasjerer seg i å støtte sosial forandringsarbeid gjennom samarbeid med mennesker hvis prosesser og mønstre krever inngående forståelse og forskning.

Flere grunner til at studentene velger å melde seg på et Bachelor of Arts-program inkluderer det ubegrensede, intellektuelle og stimulerende emnet, samt potensialet for gode karriere. I tillegg gjør en avansert grad i dette feltet dem til å implementere sin kunnskap og kritiske tenkning ferdigheter for å lykkes i forskning, næringsliv, undervisning, offentlig service og advocacy.

Programkostnadene varierer mye, avhengig av universitetet. Studiet går fra ett til tre år. Studenter som har tenkt å forfølge en grad i dette området, bør grundig undersøke skolen før de har truffet en endelig beslutning om å sikre at de tilpasser seg karrieremålene sine.

Enkeltpersoner som deltar i programmet, finner arbeid i et mangfold av særskilte områder, for eksempel statlige institutter, akademiske institusjoner, bedrifts- og ideell forskningssentre, samfunnsorganisasjoner, museer og helse- og sosialtjenester. Disse mulighetene er konkurransedyktige, mangfoldige, i høy etterspørsel, og stadig mer internasjonal i naturen.

Tallrike internasjonale alternativer for programmet finnes fra ulike universiteter. Online kurs er et ideelt alternativ for personer som bor i utlandet, særlig de som har begrenset tilgang til et universitet. Videre tilbyr Internett-baserte alternativer fleksibilitet for studenter som jobber heltid eller har familieforpliktelser. For å komme i gang med en klasse, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.