Keystone logo

1 BA Programmer i Naturvitenskap Fysikk Anvendt fysikk 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Naturvitenskap
  • Fysikk
  • Anvendt fysikk
Studieretninger
  • Naturvitenskap (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

BA Programmer i Naturvitenskap Fysikk Anvendt fysikk

Bachelorstudiene markere at studentene har gjennomført et grunnstudium i et felt, mestring sine grunnleggende begreper og forbereder seg for både nybegynneren arbeid og videreutvikling. Mottakere av disse grader har vist at de er klare til å starte en karriere eller forfølge avanserte studier på feltet, og mange velger å gjøre begge deler.

Hva er en BA i Applied Physics? Applied Physics programmer spesielt understreke båndene mellom teori og anvendelse, og bygge en bro mellom engineering og teoretisk arbeid som omfavner det beste av begge disipliner. Studenter forfølge graden vil få en forståelse for undersøkende og teoretiske teknikker som fører til målbare og etterprøvbare resultater, for bedre å tilrettelegge generelle teknologisk innovasjon gjennom vitenskapelige funn.

Fordelene med en grad i anvendt fysikk inkluderer en robust kompetanse utviklet for å fungere i både akademiske og profesjonelle miljøer, samt streng forberedelse for videre kurs. Studentene vil også få en forståelse av etterforskningsmetoder med et bredt spekter av bruksområder.

Undervisning kostnader er svært variabel, og avhenger av format og plassering av programmet. Internasjonale programmer er tilgjengelig, og forskning på enkelte institusjons politikk og kostnader vil gi en mye mer nøyaktig beskrivelse av sin hvert universitet kostnader og tilbud.

Anvendt fysikk studenter nyte en rekke karrieremuligheter som skreve linjen mellom engineering og laboratoriearbeid, inkludert arbeid i produktutvikling, kvalitetssikring, som støttepersonell på ulike engineering prosjekter, og i mange andre lignende roller.De finner også muligheter til å lære, og det er ganske vanlig å forfølge avanserte grader for å få tilgang til forskningsmuligheter mens du gjør det.

Internasjonale programmer i anvendt fysikk tilby studenter med mange muligheter til å forfølge en grad som passer deres behov og deres anslått karrierevei. Hvis du vil vite mer om de ulike retninger som ulike institusjoner ta til feltet, sammenligner enkelte programmer fra forskjellige steder er avgjørende. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.