Keystone logo

9 BA Programmer i Naturvitenskap Matematikk Anvendt matematikk 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Naturvitenskap
  • Matematikk
  • Anvendt matematikk
Studieretninger
  • Naturvitenskap (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Popular locations

BA Programmer i Naturvitenskap Matematikk Anvendt matematikk

Mange mennesker innser viktigheten av å få en bachelorgrad. Med arbeidsmarkedet stadig voksende, er det viktig å ha så mye kunnskap og så mange gjeldende ferdigheter som mulig når du søker på visse stillinger. De som er interessert i å forfølge karrierer innen liberal arts eller samfunnsfag bør vurdere en Bachelor of Arts grad.

Noen kan spørre: "Hva er en BA i Anvendt matematikk?" Det er et studium som forbereder enkeltpersoner å søke felles matematiske prinsipper på en praktisk måte å løse ulike problemer. Sammen med lærer matematiske teorier og prinsipper, studentene også utvikle sterke matematiske resonnement, problemløsning og analytiske ferdigheter. De styrker sine kommunikasjonsferdigheter ved å studere og bruke sterke muntlig og skriftlig kommunikasjonsstrategier også.Etter å ha fullført dette programmet nyutdannede er forberedt på å riktig utvikle, ansetter og overvåke effektive matematiske løsninger for en rekke problemer.

Matematiske prinsipper er sterkt utnyttet i hverdagen, samt i ulike virksomheter. Som sådan, forbereder dette programmet enkeltpersoner til å forfølge stillinger innenfor en rekke ulike bransjer, og utstyrer dem med nødvendige ferdigheter for å gjøre dem levedyktige kandidater til arbeidsgivere.

Kostnaden for å oppnå en bachelorgrad i anvendt matematikk kan variere i henhold til visse faktorer. Ting som den geografiske plasseringen av en skole, den gjennomsnittlige kostnaden for å delta på institusjon, og om du studerer på campus eller online alle har en effekt på prisen.

De som forfølge denne graden har en rekke karriere alternativer å velge mellom. Nyutdannede kan forfølge en rekke matematiske relaterte stillinger, inkludert aktuariell forsker, statistiker, analytiker og mer.Slike stillinger er tilgjengelig i en rekke ulike organisasjoner, inkludert regjeringen, IT-bedrifter, legemiddelprodusenter, ingeniørfirmaer og finansielle eller verdipapirforetak. Det er også muligheter til å forfølge lærerstillinger, samt muligheter til å utvikle små bedrifter.

Hvis du har en sterk evne til matematikk og nyte problemløsning, kunne en BA i Applied Mathematics være verdt å vurdere. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.