Keystone logo

11 BA Programmer i Språk Arabisk 2024

Filtre

Filtre

 • BA
 • Språk
 • Arabisk
Studieretninger
 • Språk (11)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  BA Programmer i Språk Arabisk

  Graduating med en Bachelor of Arts er en prestasjon både personlig og profesjonell. Det viser en evne til å oppnå et mål som tar år med konsentrasjon og eksemplifiserer potensial på arbeidsplassen.

  Hva er en BA på arabisk? Denne graden demonstrerer flyt og kunnskap på arabisk språk. Det innebærer vanligvis å lære om kulturen i regioner som snakker arabisk. De fleste programmer inkluderer kurs på arabisk litteratur og historie for å forbedre kulturell sammenheng mellom studenter og arabiske høyttalere. Hoveddelen av kursene fokuserer generelt på å lære studenter å lese, skrive og snakke språket, en prosess som tar disiplin. Studentene kan bli kjent med regionale dialekter, for eksempel egyptiske, på grunn av den utbredte bruken og forskjellige språkversjoner.

  En BA på arabisk lærer elevene å være strenge i sine studier. Det kan gi studentene verdifull kulturell innsikt i områder i Afrika og Asia, og forbedrer kommunikasjonsevner på grunn av den intense studien av hvordan språket brukes, nyttig i mange faglige innstillinger.

  Prisen på en bachelorgrad på arabisk vil variere mellom ulike typer skoler, for eksempel offentlig og privat, på forskjellige steder. Se på spesifikke skolers skolekostnad og lengden på programmet for å få et estimat av kostnadene samlet.

  Å ha uteksaminert med en BA på arabisk er en unik kvalifikasjon som er svært salgbar på grunn av mangel på arabiske høyttalere i den vestlige verden. Offentlige ansettelsesoffiserer er ofte på utkikk etter arabiske tolker for å gjøre arbeid med arabisktalende land. Bedrifter som leter etter måter å gjøre forretninger med disse landene verdsetter oversettere flytende på arabisk for oversettelse og kommunikasjon. Kunnskaper om arabisk kvalifiserer også kandidater til å bli instruktører, undervise engelsk til arabiske høyttalere eller utdanne engelsktalende på arabisk.

  Institusjoner som tilbyr en BA på arabisk ligger i byer over hele USA, og også internasjonalt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.