Keystone logo

Filtre

 • BA
 • Arkitektur
Studieretninger
 • Arkitektur (66)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

66 BA Programmer i Arkitektur 2024

  BA Programmer i Arkitektur

  Verdien er en bachelor i arkitektur er et godt valg for folk som er interessert i design og konstruksjon og bokstavelig talt vil bidra til å forme måten verden ser ut.

  Potentielle studenter kan spørre, hva er en BA i arkitekturstudier? Det innebærer å lære slike ting som grunnlaget for byggdesign og konstruksjon, samt hvordan man bruker CAD-programmer (datamaskinstøttet utarbeidelse). Noen av de andre kursene som ofte kreves for denne graden, inkluderer arkitektonisk historie, grønn byggdesign, byggemetoder og prosjektledelse. En BA i arkitektur tar ofte fem år å fullføre. I det siste året av programmet, kan studentene ha mulighet til å delta i et internship ved et arkitektfirma.

  En BA i arkitektur kan være fordelaktig av flere grunner. Hvis ingenting annet, kan det hjelpe studenter med å utvikle viktige kritiske tenkning og lederegenskaper.En grad på dette feltet kan også gjøre nyutdannede mer markedsførbare til potensielle arbeidsgivere.

  Kostnaden for å oppnå en BA i arkitektur kan variere etter skole og land. Det er viktig for potensielle studenter å grundig undersøke hvilket program de er interessert i. Dette inkluderer å snakke med noen i opptakskontorene til noen programmer der de er interessert i å bekrefte alle avgifter.

  Mange studenter med BA i arkitektur finner jobber hos arkitektfirmaer som jobber med utvendige eller interiørdesignprosjekter, slik som boliger, kontorsbygninger og hoteller. Andre finner arbeid i offentlig sektor som byplanleggere. Noen kandidater kan velge å forfølge en mastergrad i arkitektur eller undervise.

  Det er mange fantastiske innenlandske og internasjonale muligheter for å skaffe seg en BA i arkitekturstudier. Online-klasser kan være godt valg for potensielle studenter med begrenset fleksibilitet eller de som bor langt fra en skole som har et studieprogram.Ikke legg ut din utdanning lenger. Vår omfattende database er et godt sted for deg å starte din forskning. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.