Keystone logo

10 BA Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Asiatiske studier 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Samfunnsvitenskap
  • Områdestudier
  • Asiatiske studier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (10)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BA Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Asiatiske studier

En Bachelor of Arts, eller BA, er en post-videregående skole grad. Det tar vanligvis tre til fire år å fullføre. Studentene velger et studieområde hvor man skal fokusere, med sikte på å lære spesialiserte jobbferdigheter. BA forbereder nyutdannede til å gå inn i arbeidsstyrken eller fortsette til en mastergrad.

Hva er en BA i asiatiske studier? Denne graden introduserer studentene til de viktige problemene som asiatiske land står overfor i dag. Studentene studerer generelt historien og kulturen i forskjellige asiatiske land og lærer om deres konflikter og gjensidig avhengighet. Mulige kurs inkluderer komparativ politikk, språk, moderne politisk historie og regjering. Mange programmer tilbyr en studie i utlandet alternativ i et asiatisk land.

Studenter som oppnår en BA i asiatiske studier, får vanligvis muligheten til å forstå komplekse sosiale situasjoner og oppleve underliggende årsaker. De kan også bli gode til å raskt finne og forhandle løsninger på problemer.

Kostnaden ved å tjene en BA i asiatiske studier varierer fra skole til skole og land til land. I tillegg til undervisning kan det være andre gebyrer som for eksempel rom og kostnaden for bord eller teknologi. Studentene bør kontakte institusjonen for et nøyaktig utgiftsoverslag.

Etter å ha mottatt en BA i asiatiske studier, kan kandidater se etter jobber på en rekke felt. Noen stillinger kan være utenlandsk korrespondent, ambassadeskip, tolk, lærer og tolloffiser. Bedrifter med utenlandsk virksomhet trenger asiatiske spesialister og konsulenter for å hjelpe dem å operere mer effektivt. Med en ekstra lovgrad kan kandidater også fungere som innvandrings- eller menneskerettighetsadvokater.

BA i asiatiske studier er tilgjengelig fra høgskoler og universiteter både lokalt og i utlandet. Mange institusjoner tilbyr deltids- eller heltidsoppmelding. Det er også online grad programmer for studenter som trenger fleksibilitet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.