Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 BA i Byutvikling 2023

3 BA Programmer i Byutvikling 2023

Oversikt

En bachelorgrad kan representere et avgjørende skritt mot å forberede seg til å være konkurransedyktig i jobben markedet. En Bachelor of Arts er en fire-årig utdanning som vanligvis krever at elevene til å ta en kjerne av generelle kurs, et visst antall studiepoeng i sitt valgte fagområde, og et nødvendig antall valgfag, vanligvis med fokus på humaniora.

Hva er en BA i Urban Development? Dette grad fokuserer på å gi studentene en grunnleggende forståelse av teorier om urban design samt utvikle elevenes evner til å planlegge og utforme urbane områder som oppfyller behovene til byens innbyggere. Nyutdannede av et slikt program har ferdigheter og kunnskap til å konstruere byrom som gjør effektiv bruk av land og ressurser og balansere behovene til ulike befolkningsgrupper.

Ferdighetene lært i en Bachelor of Urban Development programmet kan åpne dørene til et bredt spekter av karrieremuligheter.Nyutdannede typisk oppnå en helhetlig kunnskapsbase på områdene jus, statistikk, historie, økonomi og design.

Kostnaden for å få en BA i Urban Development kan avvike betydelig avhengig av studentens beliggenhet og bestemt program. Det er en stor del av variansen i undervisning kostnader mellom ulike universiteter og høyskoler.

Studenter som uteksamineres med en bachelorgrad i byutvikling er forberedt på å være konkurransedyktig i en rekke yrker i offentlig og privat sektor. Nyutdannede kan anvende sine kunnskaper og ferdigheter i praktiske jobber, slik som å bygge inspektør eller parker planlegger, eller i flere teoretiske sysler innenfor områdene historie eller forskning. De kan også være forberedt på å delta i arbeid som fremmer viktige sosiale årsaker, forfølge yrker som bidrar til utvidelse av rimelige boliger eller miljøvennlige løsninger på urbane problemer.

Online programmer er tilgjengelig for dem som trenger en fleksibel timeplan eller ikke bor i nærheten av en skole som tilbyr sine ønskede studium. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

 • BA
 • Arkitektur
 • Byutvikling
Studieretninger
 • Arkitektur (3)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat