Keystone logo

1 BA Programmer i Dekorativ kunst 2024

Filtre

Filtre

 • BA
 • Kunststudier
 • Brukskunst
 • Dekorativ kunst
Studieretninger
 • Kunststudier (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  BA Programmer i Dekorativ kunst

  En BA eller Bachelor of Arts er en lavere grad at mange studenter forfølge under college. Det er flere fag som en student kan spesialiserer seg på, blant annet kunst og vitenskap. De fleste programmer cirka fire år.

  Hva er en BA i Kunstindustri? Dette programmet vanligvis lærer de allmenne fag som engelsk, humaniora, naturfag, matematikk og skriving. De dekorative kunst kurs fokusere på kunstrelaterte fag som interiørdesign, arkitektur, kunst, glasskunst og keramikk. Mange klasser dekke kunsthistorien, hjelpe elevene til å utvikle et sterkere fundament og forståelse for faget. Noen programmer krever studenter å fullføre en internship, og det kan være muligheter for å studere i utlandet.

  Flere fordeler er tilgjengelige når du melde deg på en dekorativ kunst-programmet. Mange kurs gir hands-on læring og blir undervist i studioer. Dette er ofte en nyttig måte å forberede seg på arbeidsstokken.Også mange studenter føler at kursene bidrar til å styrke sine kreative ferdigheter.

  Kostnaden for å gå på skole, varierer avhengig av den skolen du velger å delta. Siden det er universiteter rundt om i verden som tilbyr bachelorutdanninger, er det en god idé å undersøke kostnadene med den spesifikke skolen du ønsker å delta. De fleste elevene føler at kostnaden ved skolen er en investering i fremtiden.

  Når du oppgradere med en Bachelor of Arts i Kunstindustri, vil du være kvalifisert til å arbeide i en rekke roller. Noen elever finne arbeid i gallerier, utstillingslokaler, eller museer rundt om i verden. Det kan også være muligheter for arbeid i journalistikk feltet eller i design media. Mange studenter også arbeide selvstendig som interiørarkitekter eller for selskaper å hjelpe med design. I tillegg er det vanlig for studenter å fortsette sin skolegang på høgare nivå.

  Hvis du er interessert i å søke om et BA-program, bør du søke elektronisk.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.