Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 6 BA i Designledelse 2024

6 BA Programmer i Designledelse 2024

Oversikt

Mange studenter velger å forfølge en bachelorgrad ved eksamen high school. Denne grunnleggende grad gir det grunnleggende som er avgjørende for å starte en karriere. Etter å tjene en grad, kan du velge å fortsette din utdanning med en master 's program, eller du kan hoppe rett inn i din karriere.

Hva er en BA i Design Management? Å være en generell kategori, vil studenter som starter ved å studere Bachelor of Art i Design Management sannsynlig må enten spesialisere seg etter endt utdanning, eller ta noen spesifikke kunst kurs sammen programmet. Det er mulig å bruke kunnskapen på dette feltet mot ulike typer kunst, både fysiske og digitale, inkludert arkitektur, grafisk design, tekstildesign, mote, modellering, animasjon og multimedia design. Uansett hvilken disiplin du er interessert i, bør programmet har prinsippene for estetikk, praktiske sidene av kunst, og en ledelse vekt.

Media er alt rundt oss i flere forskjellige former.Velger å fokusere på sin skapelse kan åpne døren til mange forskjellige karrieremuligheter. Studenter som vier seg til å designe kan dra nytte av den universelle karakter av feltet.

Som de fleste studieprogrammene, kan Bachelor of Arts i Design Management programmet varierer i pris ganske mye. Undervisning og avgifter vil avhenge sterkt av hvilken skole og land du velger å studere i, og detaljene i programmet. Du bør undersøke flere alternativer før settling på en.

Det er mange yrker nyutdannede kan forfølge, men ledelsen vekt de kjøpte betyr vanligvis at de er egnet til å jobbe med et selskap i en forglemmelse posisjon. Likevel er det mulig å arbeide selvstendig, eller med et lite studio, og skaper noen form for kunst som interesserer deg. Du er også fri til å gå inn i freelance eller konsulent felt.

Kreative elever vanligvis ha stor nytte av prosjekteringsledelse fagområde.For å komme i gang, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

 • BA
 • Designfag
 • Designledelse
Studieretninger
 • Designfag (6)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat