Keystone logo

58 BA Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Engelskstudier 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Menneskerettsstudier
  • Språkstudier
  • Engelskstudier
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (58)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BA Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Engelskstudier

En bachelorgrad i liberal arts, eller en BA, er et studieprogram som gjør at studentene kan fremme sin utdanning ved å fokusere sine studier i humaniora. En Bachelor of Arts program tar vanligvis fire eller flere år og er åpen for studenter med videregående diplom, videregående sertifikat eller baccalaureate.

Hva er en BA i engelskstudier? Dette er en avansert grad tilbys av et universitet eller høyskole som fokuserer på engelsk litteratur, kulturstudier, retorikk og litterær historie. Studenter som ønsker å spesialisere seg kan ta klasser i kreativ skriving, sammensetning og kritisk tenkning. Mange studenter velger også forskning, middelalderstudier, prosa og poesi og mytologisk litteratur.

Nyutdannede med BA i engelsk Studier er ofte individer med en kreativ fantasi, eksepsjonell skriveferdigheter, og gode kommunikasjonsevner som hjelper dem med å utmerke seg i livet. De kan også være analytiske problemløsere og raske lærere, egenskaper som kan påvirke deres fremtidige arbeid.

Programkostnader for en Bachelor of Arts i engelsk Studier varierer mellom ulike universiteter og høyskoler. Typer av klasser og lengden på programmet kan alle påvirke den endelige prisen på graden. Potensielle studenter kan ønske å kontakte institusjonene etter eget valg og spørre om utgifter.

Engelskstudier programmer kan dyrke kreative mennesker med verdifulle ferdigheter som bedrifter trenger å trives. Karriere for kandidater kan bli funnet i aviser, annonsering avdelinger eller utgivere. De kan få ansettelse som tekstforfattere, tekniske forfattere eller bedriftens bloggere. Andre kan velge å fortsette sin utdannelse eller bli forfatter. Fortsatt andre kandidater velger sysselsetting i offentlige etater eller store selskaper som PR-interne forfattere.

Å tjene en grad i engelskstudier er enklere enn noensinne fordi klasser tilbys på nettet av universiteter over hele verden. For å begynne reisen, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.