Keystone logo

12 BA Programmer i Forretningsanalyse 2024

Filtre

Filtre

 • BA
 • Forretningsstudier
 • Forretning
 • Forretningsanalyse
Studieretninger
 • Forretningsstudier (12)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  BA Programmer i Forretningsanalyse

  En BA er en Bachelor of Arts grad. Det er ofte brukt til å drive seg selv til en profesjonell karriere eller en avansert kandidats. Tjene en BA er et viktig øyeblikk i en student 's liv og er en stor akademisk prestasjon. Det finnes mange programmer over hele verden som tilbyr undervisning på bachelorgrader til de som fullfører de nødvendige kurs.

  Hva er en BA i Business Intelligence? Dette grad kombinerer to hovedgrener: forretning og teknologi. Mange klasser fokusere på å bygge kompetanse om forretningsdrift, for det meste om økonomi og analyse. Flere tekniske klasser tilbys som konsentrerer seg om informatikk og data management. Studentene utvikle de nødvendige ferdigheter og kunnskaper for å navigere dataprogrammer og databaser for å opprettholde den teknologiske rammen av en organisasjon. Det finnes et mangfold av forretninger og tekniske ferdigheter som er innført og finpusset som du forfølge dine grad i business intelligence.

  Ferdighetene lært i løpet av business intelligence-kurs satt elevene opp til å være vellykket i deres personlige og profesjonelle ventures. Å ha forretningsmessig og teknisk kunnskap vil tillate nyutdannede til å lykkes i nesten enhver bedrift situasjon.

  Hvis du lurer på om kostnadene knyttet til å melde deg på et universitet for å tjene din bachelorgrad i business intelligence, bør du kontakte inntakskontoret i den aktuelle skolen du er interessert i. Skolepenger varierer fordi disse typer grader tilbys av et mangfold av internasjonale institusjoner.

  Nyutdannede med en BA i Business Intelligence kan finne seg i ulike forretningsområder eller teknologiske arbeidsplasser. En av de mest populære stillingene tatt av nyutdannede er et system designer og analysator. Disse menneskene bygge og vedlikeholde IT-prosesser for bedrifter.En annen karriere alternativet på business-siden er en bedrift analytiker som omhandler den daglige driften av et selskap og sikrer produktivitet. Andre kan bli database ledere eller tech fører.

  Hvis du er ute etter å komme i gang med din grad, søke gjennom vår omfattende database for å utforske alternativene. Online klasser er et flott alternativ for de som trenger en viss fleksibilitet i planene sine. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.