Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 33 BA i Idrettsledelse 2024

33 BA Programmer i Idrettsledelse 2024

Oversikt

En Bachelor of Arts er en lavere grad tjent av studentene som fullfører de nødvendige kravene. De fleste er i stand til å tjene denne graden innen tre eller fire år for påmelding ved et universitet. Det finnes et bredt spekter av spesifikke majors tilbudt som involverer typisk liberal arts eller vitenskap.

Hva er en BA i Sports Management? Denne Bachelor of Arts grad kan forberede studentene til å være effektive ledere i sportsbransjen. Det er mange ulike konsentrasjoner, inkludert trening, arrangementer og business. Programmer som fokuserer på trening ofte hjelpe elevene lære om personlig trening, bygge styrke, condition, og fysioterapi. Andre kurs tillate elevene å lære å organisere idrettsarrangementer over hele verden. Studentene har også mulighet til å lære om virksomheten siden av sport. De vanligvis få ferdigheter som markedsføring, promotering og markedsføring.

Ferdighetene lært ved å melde deg på en BA i Sports Management programmet kan hjelpe nyutdannede bli effektive i idrett og mosjon bransjer. De vil vanligvis tjene mer enn de som ikke tjene en bachelor 's grad.

Undervisningen er en bekymring for mange potensielle studenter. BA i Sports Management grader tilbys over hele verden, derfor er det ikke satt kostnaden knyttet til graden. Hver institusjon vil ha sine egne spesifikke avgifter og krav undervisning.
Det er flere karrieremuligheter for de som oppgradere med en BA i Sports Management. Mange studenter blir sertifiserte personlige trenere og hjelpe folk å nå sine treningsmål. Personlige trenere er ofte ansatt i treningssentre eller velge å bli selvstendig næringsdrivende. Nyutdannede kan også bli trenere og balsam for profesjonelle idrettslag. Flere karrieremuligheter inkluderer sport event ledere, butikkledere, eller markedsførere for lag eller bedrifter.Sports bransjen er stort nå og mangfoldig, som tilbyr flere måter for nyutdannede å finne tilfredsstillende og godt betalte jobber.

Er du interessert i å melde deg på et universitet for å tjene din BA i Sports Management? Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • BA
  • Idrett
  • Idrettsvirksomhet
  • Idrettsledelse
Studieretninger
  • Idrett (33)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat