Keystone logo

Filtre

 • BA
 • Sport og treningsstudier
 • Idrettsvitenskap
 • Idrettsvitenskap
Studieretninger
 • Sport og treningsstudier (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

1 BA Programmer i Idrettsvitenskap 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  BA Programmer i Idrettsvitenskap

  Mange lærde går på college for å få en bachelorgrad, som en Bachelor of Arts. En BA kan fungere som grunnlag for en Master of Arts. Det kan ta studenter fire eller fem år å tjene en BA-grad.

  Hva er en BA i sportsvitenskap? Idrettsvitenskap er studiet av kroppsopplæring, rekreasjon, helse og trening. Enkelte universiteter kan tilby programmer som fokuserer på kinesiologi, helsefremmende eller coaching. De eksakte kursene elevene må ta avhengig av skolen. Noen av kursene kan være grunnleggende menneskelig bevegelse, helsefremmende, data og statistikk i kinesiologi, avansert menneskelig bevegelse, anvendt sportspsykologi, tilpasset kroppsopplæring, vitenskap bak trening atleter, trening vitenskap og idrettsmedisin.

  Dette utdanningsprogrammet gir studentene mulighet til å forbedre sin tekniske forståelse av trening og idrett, noe som bedre kan forberede dem til karriere i idrettsvitenskap. Deltakere kan også finpusse kommunikasjons- og motivasjonsevner. Disse evner gjør ikke bare kandidater bedre trenere og trenere, men kan også bidra til å forbedre sin egen helse.

  Det er ingen universell kostnad for en bachelorgrad. Det avhenger ofte av programmet, dets varighet, skolen og skolens plassering. Søkere kan få et bedre estimat ved å kontakte et universitet direkte.

  Etter uteksaminering kan studentene ha en rekke karrieremuligheter. For eksempel bruker mange nyutdannede sin bachelor i sportsvitenskap til å bli idrettsutøver, treningsfysiolog, idrettsutvikler, personlig trener, treningsleder, sportsadministrator eller sportsterapeut. Noen studenter kan ha litt forskjellige muligheter, avhengig av tidligere yrkeserfaring og annen utdanning. Forskere kan til og med velge å videreutvikle sin utdanning i stedet for å komme inn i arbeidsstyrken.

  Skoler rundt om i verden tilbyr idrettsfaglig utdanning online og personlig. Klar til å få mer informasjon? Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.