Keystone logo

Filtre

 • BA
 • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Sport og treningsstudier
 • Idrettsvitenskap
 • Deltid
Studieretninger
 • Sport og treningsstudier (0)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Deltid BA Programmer i Idrettsvitenskap i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

  Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

  Popular degree type

  Deltid BA Programmer i Idrettsvitenskap

  Exercise Science er et fascinerende felt som dykker inn i verden av menneskelig kroppsbevegelse. Den utforsker emner som anatomi, bevegelsesmekanikk og til og med sportspsykologi. Hvis du brenner for helse og fitness, kan en treningsvitenskapelig grad åpne dører til karrierer innen områder som helsefremmende, fysioterapi, coaching og personlig trening.

  Når du studerer treningsvitenskap, vil du ta kurs om emner som anatomi, fysiologi, kinesiologi og ernæring. Du vil også lære hvordan du lager trygge og effektive treningsprogrammer skreddersydd for enkeltpersoner eller grupper. I tillegg vil du få innsikt i ting som motorisk læring og skadeforebygging.

  Når du har oppnådd din Exercise Science-grad, vil du være klar til å jobbe i en rekke settinger som treningssentre og treningsfasiliteter, i forskningslaboratorier eller direkte med idrettslag. Og hvis du er ivrig etter å fortsette å lære, kan du ta høyere grader innen felt som fysioterapi eller ergoterapi.

  Så, uansett hvilken karrierevei du velger etter å ha fått din Exercise Science-grad, vil du ha ferdighetene og kunnskapene til å hjelpe folk med å nå treningsmålene sine og leve sunnere liv.

  Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

  Tjene en Bachelor of Arts (BA) grad er en akademisk prestasjon på å fullføre en rekke kurs i løpet av tre-fire år. Fagene som er studert for å tjene denne graden varierer mye under de disiplinene de liberale kunst og vitenskap.

  Deltidslæring gjør at man kan oppnå en grad eller kvalifikasjon selv om man ikke kan gå på skolen på heltid. Man kan lære i sitt eget tempo, gradvis akkumulere studiepoeng som teller mot en endelig kvalifisering.