Keystone logo

Filtre

  • BA
  • Tyskland
  • Sport og treningsstudier
  • Deltid
Studieretninger
  • Sport og treningsstudier (0)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Deltid BA Programmer i Idrettsvitenskap i Tyskland for 2024

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Deltid BA Programmer i Idrettsvitenskap

Exercise Science er et fascinerende felt som dykker inn i verden av menneskelig kroppsbevegelse. Den utforsker emner som anatomi, bevegelsesmekanikk og til og med sportspsykologi. Hvis du brenner for helse og fitness, kan en treningsvitenskapelig grad åpne dører til karrierer innen områder som helsefremmende, fysioterapi, coaching og personlig trening.

Når du studerer treningsvitenskap, vil du ta kurs om emner som anatomi, fysiologi, kinesiologi og ernæring. Du vil også lære hvordan du lager trygge og effektive treningsprogrammer skreddersydd for enkeltpersoner eller grupper. I tillegg vil du få innsikt i ting som motorisk læring og skadeforebygging.

Når du har oppnådd din Exercise Science-grad, vil du være klar til å jobbe i en rekke settinger som treningssentre og treningsfasiliteter, i forskningslaboratorier eller direkte med idrettslag. Og hvis du er ivrig etter å fortsette å lære, kan du ta høyere grader innen felt som fysioterapi eller ergoterapi.

Så, uansett hvilken karrierevei du velger etter å ha fått din Exercise Science-grad, vil du ha ferdighetene og kunnskapene til å hjelpe folk med å nå treningsmålene sine og leve sunnere liv.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Tjene en Bachelor of Arts (BA) grad er en akademisk prestasjon på å fullføre en rekke kurs i løpet av tre-fire år. Fagene som er studert for å tjene denne graden varierer mye under de disiplinene de liberale kunst og vitenskap.

Deltidslæring gjør at man kan oppnå en grad eller kvalifikasjon selv om man ikke kan gå på skolen på heltid. Man kan lære i sitt eget tempo, gradvis akkumulere studiepoeng som teller mot en endelig kvalifisering.