Keystone logo

40 BA Programmer i Menneskerettsstudier Internasjonale studier 2024

Filtre

Filtre

 • BA
 • Menneskerettsstudier
 • Internasjonale studier
Studieretninger
 • Menneskerettsstudier (40)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  BA Programmer i Menneskerettsstudier Internasjonale studier

  Tilbys av de fleste høyskoler og universiteter, tar en bachelor of arts program vanligvis rundt tre til fire år å fullføre. I tillegg til å få økt kulturell forståelse og bevissthet gjennom tverrfaglig kurs, fokuserer studenter som forfølge BA'er på bestemte fagområder relatert til karriere eller utdanningsmål.

  Hva er en BA i internasjonale studier? En Bachelor of Arts i Internasjonale Studier er et flerkulturelt, tverrfaglig program der studentene undersøker hvordan globaliseringen påvirker verdensregioner. Deltakerne tar ofte kjerneklasser i generelle fag som mikro- og makroøkonomi, geografi, miljøvitenskap og antropologi, samt kurs som fokuserer på historie, språk og kultur i en bestemt region av interesse. Mange programmer tilbyr også eller krever en studie-utenlandsopplevelse for å få en fordybende forståelse av andre samfunn.

  Personer som jobber mot en BA i internasjonale studier får viktige forsknings-, analytiske og kommunikasjonsevner, samt et bredere perspektiv på moderne globale problemstillinger. Internships i utlandet og andre arbeidsmuligheter gir uvurderlig førstegangsopplevelse som vil være attraktiv for arbeidsgivere i en rekke bransjer.

  Kostnaden for å motta en BA i internasjonale studier varierer sterkt mellom institusjoner. Det er viktig at studentene fullt ut forsker sitt valg av valg for å forstå kostnadene, samt hvor lenge en grad vanligvis tar for å fullføre.

  Nyutdannede med en BA i internasjonale studier kan forfølge mange forskjellige typer karrierer, avhengig av deres region og interessepunkt. Bedriftsorienterte individer kan tyngre seg mot stillinger som internasjonal markedsføringsspesialist, fraktsjef, handelsforsker eller finansiell konsulent. Andre kan velge å bruke kommunikasjonsferdigheter og kunnskap om ulike kulturer til å fungere som sosialarbeidere, humanitære hjelpearbeidere, menneskelige ressursrepresentanter, samfunnstjenestefolk og utdanningsadministratorer.

  BA-programmer i internasjonale studier er tilgjengelige fra mange typer institusjoner, fra tradisjonell til digital. For å finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.