Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 33 BA i Juss 2023

33 BA Programmer i Juss 2023

Oversikt

Bachelor utdanningsnivå omfatter det grunnleggende. Ved å tjene en Bachelor of Arts (BA), vil du være forberedt på en entry-level karriere. Alternativt kvalifiserer graden du å legge inn et masternivå program for å skaffe seg et høyere nivå karriere.

Hva er en BA i lov? Studenter som oppgir dette feltet lære alt om juridiske praksis og implikasjoner. Kursene lærer lov teori sammen med praktiske ferdigheter. Loven er en spesielt væske-feltet, noe som betyr at pensum er alltid blir oppdatert og utvikler seg til å bli relevant. Fordi bachelornivå innebærer det grunnleggende, det er en tung fokus legges på forskning og case-studier ved å studere jus, snarere enn i juridisk forsvar og representasjon. Disse ferdighetene er vanligvis forbeholdt hovedfags-programmer.

Law er en av de mest avanserte fagfelt. Om elevene velger å fortsette sin utdanning eller satse på en karriere etter å tjene sine bachelor, vil de bli involvert med høyt nivå, viktige arbeidet.Tjene en BA er den perfekte måten å forberede seg på en mastergrad i tillegg.

Kostnaden for å tjene en BA i lov varierer med mange faktorer. Fordi alt fra programmet og skolen du studere i, til landet og lengden av studien påvirker undervisning og avgifter, bør du undersøke så mange muligheter som mulig. Finn et program som oppfyller alle dine krav og passer innenfor budsjettet.

De fleste elevene som kommer inn en lov program tenkt å bli advokater. Det finnes mange forskjellige typer av advokater, inkludert sivile rettigheter advokater, konkurs advokater, og kriminelle forsvaret advokater, men dette nivået av arbeidet er kun tilgjengelig for de med en Juris Doctor og som passerer baren eksamen. Hvis du velger å begynne å jobbe etter å tjene en bachelorgrad, kan du finne en stilling som advokatassistent, juridisk sekretær eller juridisk assistent.

Hvis du er interessert i lov, tjene en bachelor 's grad er første skritt for å skrive inn det feltet.Enten du ønsker å gå videre til et høyere nivå grad eller ikke, begynner med en bachelor 's grad. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • BA
  • Jusstudier
  • Jusstudier
  • Juss
Studieretninger
  • Jusstudier (33)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat