Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 163 BA i Kommunikasjon 2023/2024

163 BA Programmer i Kommunikasjon 2023/2024

Oversikt

Mange studenter å forfølge en Bachelor of Arts, eller en tre-til-fire-årig internasjonalt anerkjent akademisk grad, gjør det for å oppnå høyere betalende stillinger innenfor en bestemt bransje. Andre velger å gjøre dette som et middel til å oppnå en høyere grad. Uavhengig av ens resonnement i søker en Bachelor of Arts, gjør så typisk fører til en høyere lønn og økte karrieremuligheter innenfor et gitt felt.

Akkurat det er en BA i kommunikasjon? The Bachelor of Arts i Communication readies studentene for et bredt spekter av media-relaterte stillinger. Studenter i dette studiet bør forvente å fremme sine skriveferdigheter, utføre svært komplekse begrepsanalyse og utvikle kritisk tenkning ferdigheter, samt tett studere lover og etiske retningslinjer for medier og kommunikasjon. Studentene skal også trene ved hjelp av verktøy og dagens medieteknologi som vanligvis brukes innen kommunikasjonsfaget.

Studenter som tjener en Bachelor of Arts i Communication er vanligvis i stand til å lede bedre lønn enn sine mindre utdannede kolleger, og er forberedt på å jobbe i en rekke medierelaterte sammenhenger. De kan også velge å vesken en Master of Communication eller en tilsvarende grad, hvis ønskelig.

Som de fleste utdanningsmuligheter, varierer kostnadene for en Bachelor of Arts i Communication vesentlig basert på lengden og prestisje av programmet og det geografiske området hvor det er tatt.

Studenter som tjener en Bachelor of Arts i Communication har den kompetansen som trengs for å lykkes både for og non-profit sektor.Mange kandidater går på å jobbe som PR eller markedsføring spesialister, corporate trenere, politisk kampanje direktører eller ledere, konto ledere, menneskelige ressurser fagfolk eller salgsrepresentanter, blant andre relaterte yrker.

For å finne en Bachelor of Arts i Communication program som passer dine behov, utforske vår omfattende database med programmer, eller utnytte ledelsen skjemaet for å hjelpe knytte deg med et program godt egnet til dine behov og ønsker. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • BA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Kommunikasjon
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (163)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat