Keystone logo

På universitetsområdet BA Programmer i Kreativ økonomi i Williamstown, USA for 2024

Filtre

På universitetsområdet BA Programmer i Kreativ økonomi

En Master i Creative Economy fokuserer på verdiskapende insentiver fra kreative miljøer og kreative næringer. Suksessen til en bransje ofte avhenger av dens evne til å fornye og få bakken takket være romanen tenkning. I dette programmet, vil du være i stand til å fokusere på denne økonomien som stammer fra behovet for kreativitet og vil guide deg å nå målene dine.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

Tjene en Bachelor of Arts (BA) grad er en akademisk prestasjon på å fullføre en rekke kurs i løpet av tre-fire år. Fagene som er studert for å tjene denne graden varierer mye under de disiplinene de liberale kunst og vitenskap.

Læring på campus refererer til å delta på kurs personlig. Det innebærer vanligvis å gå til tradisjonelle klasser og forelesninger, delta i gruppeaktiviteter og engasjere seg med fakultetet og jevnaldrende personlig. Læring på campus inkluderer også ofte tilgang til laboratorier, biblioteker og andre campusressurser som studentklubber, karrierekontorer og rekreasjonssentre.