Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 71 BA i Kriminologi 2023

71 BA Programmer i Kriminologi 2023

overview

En BA i kriminologi er en bachelorgrad som er utformet for å gi studentene kompetanse for å jobbe i straffesystemet. Denne Bachelor of Arts grad tar vanligvis tre til fire år å fullføre og forberede en utdannet for en karriere relatert til rettshåndhevelse.

Personer som er interessert i å tjene grader som gjør dem i stand til å arbeide i straffesystemet ofte spør, "Hva er en BA i kriminologi?" Dette er en Bachelor of Arts grad bygget opp kurs i kriminell analyse, undersøkelser, hjemland sikkerhet, og håndheving av globale lover. Studentene vil lære om å løse forbrytelser, hvordan de kan forebygge dem, og kan fokusere på bestemte kriminalitetskategorier som for eksempel brudd på hvite krage. Før opptak til dette studiet studiet, må studentene ha videregående diplom eller generell ekvivalens grader, og motta klare bakgrunnskontroller.

Å tjene en BA i kriminologi tillater kandidater mange fordeler. Etter å ha blitt utdannet i dette spennende studiet, er enkeltpersoner ofte ettertraktet av arbeidsgivere, og er i stand til å skaffe seg høyere lønn og mer ansvarlig karriereposisjon enn ikke-degreerte søkere. Disse utdanningsprogrammene bidrar til å forberede studentene på karriere i rettshåndhevelse.

Prisene til å få en bachelor of arts grad varierer avhengig av universitetet og dets globale beliggenhet. Online kurs er også priset annerledes enn i personklasser, så det ville være klokt for elevene å kontakte bestemte collegeopptakskontorer for å lære av deres nåværende studiepriser.

Personer som har BA i kriminologi grader har et bredt spekter av karriereveier å velge mellom. De kan bli detektiver, fengselspesialister, paroleoffiserer eller hjemlandssikkerhetseksperter. Det er mange givende stillinger tilgjengelig i offentlige og private sikkerhetsbyråer og organisasjoner.

Hvis du er klar til å tilegne ditt liv til en karriere som gjør verden til et tryggere sted, kan en BA i kriminologi være graden for deg. Tiden for å ta neste skritt er nå. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

read_more

filters

  • BA
  • Jusstudier
  • Kriminologistudier
  • Kriminologi
fields_of_study
  • Jusstudier (71)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format