Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 8 BA i Landskapsarkitektur 2023

8 BA Programmer i Landskapsarkitektur 2023

Oversikt

Mange ambisiøse studenter velger å fortsette sin utdanning etter videregående skole. Noen vil gå på å forfølge en BA, eller Bachelor of Arts, fullført allmennutdanning kurs samt spesialitet kurs i forberedelse til en karriere i et bestemt felt.

Hva er en BA i landskapsarkitektur? Dette grad tilbyr en interessant kombinasjon av kunst og vitenskap kurs, med vekt på botanikk og design. Deltakerne kan studere landskap design, teknisk tegning, økologi, hagebruk og økologi. De kan lære å bruke dataassistert utkast og design programmer. Gjennom sine studier, kan elevene komme til en større forståelse av hvordan kunst og vitenskap kan kombineres for å gjøre ting vakre og funksjonelle.

Det er mange fordeler med å studere landskapsarkitektur. Det kan åpne døren til mange interessante karrieremuligheter. Det kan også lære elevene å samarbeide og kreativt.Ved ferdigstillelse, kan fremstilles deltakerne til å ta med nyutviklet design forstand inn i alle aspekter av livet.

Mange høyskoler og universiteter tilbyr en grad i landskapsarkitektur, selv om kostnadene kan variere sterkt. Potensielle studenter bør kontakte hver skole av interesse direkte til å lære mer og finne den beste plass for sine mål og budsjett.

Med en grad i landskapsarkitektur, nyutdannede er forberedt på å planlegge og utforme parker, rekreasjonsområder, hager, feriesteder, studiesteder og uterom rundt mange typer virksomheter. De kan arbeide for å gjenopprette naturlige steder som våtmarker og skog land eller for å bevare historiske steder og nasjonalparker. De kan spille en viktig rolle i urbane designprosjekter og miljø verneplaner.

Studenter med en lidenskap for kunst og den naturlige verden kan nyte tjene en bachelorgrad i landskapsarkitektur.De ferdighetene de lærer kan forberede dem til å ta på interessante jobb ansvar og åpne opp helt nye karriereveier. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

 • BA
 • Arkitektur
 • Landskapsarkitektur
Studieretninger
 • Arkitektur (8)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat