Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 49 BA i Ledelse 2023

49 BA Programmer i Ledelse 2023

overview

En Bachelor of Arts (BA) gir et bredt grunnlag for studenter i høyere utdanning og fremtidige karriere. Fire års bachelorstudium kan føre til opptjent denne graden, med kurs i humaniora, kunst og språk for å støtte en godt avrundet utdanning til fordel for spesialisering.

Hva er en BA i ledelse? Fremtidsøkonomiske studenter kan starte sin karriere med dette programmet og studere ferdighetene som trengs for å drive en bedrift eller organisasjon. De involverte kursene lærer elevene på plikter og praksis på mellomnivå og øverste nivå, og forbereder dem på å nærme seg forretningsproblemer i den moderne verden. Valg for spesialisering er vanlig og kan omfatte markedsføring, menneskelige ressurser, informasjonsteknologi eller offentlig administrasjon.

Gjennom en bachelor i ledelse utvikler studentene viktige virkelige ferdigheter som bedriftsledere stoler på. Læreplanen kan forbedre kommunikasjon, problemløsning og konfliktløsningskompetanse, innrammet innenfor forståelse av moderne ledelses- og organisasjonsstrategier.

Å ta en BA i Management først krever å vurdere kostnader-fire år med undervisning, søknad avgifter, rom og brett hvis campus-basert, lærebøker og mer. Når du forbereder deg til å søke, bør studentene konsultere interessentskoler og spørre om detaljer om disse kostnadene.

En BA i ledelse gir en verdifull bakgrunn for mange karrierer. Nesten alle organisasjoner trenger ledelse: noen til å overvåke operasjoner og koordinere personer og grupper innenfor standarder. Slike stillinger kan være spesifikke i omfang, for eksempel prosjektledere og markedsføringsledere, eller involvere bredere roller som menneskelige ressurser og logistikkoffisorer. Nyutdannede fra dette programmet kan også finne konsulenttjenester i stedet, jobbe med klientfirmaer som data- eller systemanalytikere, risikostyrere eller rettsmedisinske regnskapsførere.

Man kan finne programmer for å skaffe seg en BA i ledelse på universiteter over hele verden. I mange tilfeller er nettbasert læring et alternativ for søkere som bor eksternt fra slike skoler eller ønsker å studere i utlandet. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

read_more

filters

 • BA
 • Ledelse
 • Ledelse
fields_of_study
 • Ledelse (49)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format