Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 24 BA i Markedsføringsledelse 2023/2024

24 BA Programmer i Markedsføringsledelse 2023/2024

Oversikt

En bachelorgrad kan være et kraftig verktøy. Spesielt i dagens arbeidsmarked, er å ha en fire-årig utdanning blir vanlig. Som sådan er en fire-årig utdanning vokser i betydning som et nødvendig middel for å sikre en god fremtid og karriere.

Hva er en BA i Marketing Management? Som navnet tilsier, er det en grad som lærer folk hvordan de skal håndtere viktige aspekter knyttet til styring markedsføringsprosjekter. Studentene lærer hvordan du skal studere og analysere dagens marked, samt effektiv markedsføring prinsipper og de beste måtene å bruke dem. Når enkeltpersoner fullføre dette programmet, vil de være fullt i stand til å utvikle og gjennomføre vellykkede markedsplaner for å hjelpe anspore fortsatt vekst og utvikling av ulike selskaper.

Det finnes en rekke ulike aspekter av markedsføringen prosessen, og markedsføringsledelse dekker dem alle.Derfor, de som fullføre dette programmet er forberedt på å oppfylle en rekke oppgaver knyttet til markedsføring, som åpner opp jobben feltet og gjør dem allsidige arbeidstakere.

En BA i Marketing Management kan variere i pris avhengig av noen få faktorer. Noen av de vanligste bidragsytere inkluderer den fysiske plasseringen av skolen, den gjennomsnittlige kostnaden for å delta på denne institusjonen, og om du studerer online eller på campus.

Personer som fullfører denne graden kan utforske gamut av mulige yrkesvalg. Mange enkeltpersoner holde seg innenfor feltet, og velg en markedsføring jobb, for eksempel en markedskoordinator, analytiker eller manager. Andre velger ulike markedsføring veier, som de ferdigheter er overførbar. De som går inn i en markedsposisjon kan forvente lave til middels nivå lederstillinger, avhengig av erfaring. Med nødvendigheten av markedsføring og bedriftsledelse innenfor alle bransjer, er utsiktene for denne karrieren svært lyse.

Hvis du har et talent for å lede prosjekter og er interessant i markedsføring, kan en BA i Marketing Management være et utmerket valg for deg. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • BA
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsledelse
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (24)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat