Keystone logo

134 BA Programmer i Mote 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Mote
Studieretninger
  • Mote (134)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BA Programmer i Mote

The Bachelor of Arts er et kollegialt nivå grad gitt til studenter som fullfører et studium i et bestemt emne eller område. Denne graden er vanligvis opptjent innenfor tre eller fire år, avhengig av hvor studien foregår. Bachelor inntekter studere et bredt spekter av emner knyttet til en liberal arts utdanning slik at de kan utvikle ferdigheter, kunnskap og kompetanse som er nødvendig for å lykkes i en rekke kreative felt.

Akkurat det er en BA i Fashion? Denne omfattende studium fokuserer på de raskt voksende felt av mote, fashion design og varehandel. Den undersøker tett design, produksjon og handel som de forholder seg til denne multi-milliard dollar industrien. Studenter i disse programmene vil gjennomgå grunnleggende av den globale moteindustrien, identifisere og analysere forbrukernes behov, og finne ut hvordan disse behovene blir ivaretatt.Ytterligere studie av markedsføring ferdigheter, trendanalyse og internasjonale motehensyn bør også forventes.

Vellykket nyutdannede mote bachelorutdanninger er forberedt for arbeid i et bredt spekter av relaterte felt rundt om i verden. I tillegg er de mer kvalifisert og vanligvis i stand til å kommandere høyere lønn enn sine mindre utdannede karriere konkurrenter.

Kostnaden for å få en Bachelor of Fashion varierer betydelig fra skole til skole basert på faktorer som programlengde, samt det geografiske området der kurset er tatt.

Studenter som full sikre en Bachelor of Arts i mote kan forfølge et bredt spekter av yrker over hele verden. Populære karriereveier for mote grads inkluderer roller i mote varehandel, produksjon og administrasjon, eller i markedsføring og profilering av produkter og tjenester.

&nbsp

BA i Fashion er et flott alternativ for alle som ønsker å videreutvikle sin karriere i den blomstrende internasjonale moteindustrien. Hvis en BA i Fashion høres ut som noe du har lyst til å høre mer om, gjennom Masterstudies 'omfattende katalog av programmer og bruke ledelsen skjemaet til å finne en som passer best med dine behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.