Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 42 BA i Musikkytelse 2023

42 BA Programmer i Musikkytelse 2023

Oversikt

The Bachelor of Arts eller BA, er en av de to vanligste bachelor betegnelser anerkjent over hele verden. Mange high school nyutdannede velger å jobbe mot en Bachelor of Arts som et middel til å styrke deres jobbmuligheter så vel som deres inntjeningspotensialet.

Akkurat det er en bachelorgrad i utøvende musikk? Denne omfattende studium er ofte fullført innen fire år og innebærer nærstudie og gjennomgang av en rekke emner knyttet til musikk, komposisjon og historie. Studenter i disse programmene vanligvis gjennom en rekke instrumenter inkludert de i messing, treblås og perkusjon familier, mens enkelte programmer understreke pianospill og relaterte ferdigheter. Ekstra oppmerksomhet er ofte gitt til musikkhistorie, musikkteori og musikkutdanning, blant andre områder.

Mange avgangselever på musikk ytelsesstudieprogrammene finner ut at de er mer arbeidsføre enn de var før tjene akademiske prestasjoner.De er også forberedt på å begynne et masterprogram i utøvende musikk eller et lignende felt, bør de velge.

Sterk variasjon eksisterer blant undervisning kostnader fra en utøvende musikk program til neste. På grunn av dette misforholdet, bør potensielle studenter sjekke med inntakskontoret for hver potensielle skole for relevant, tidsriktig kursinformasjon.

Mange nyutdannede av Bachelor of Arts i utøvende musikk programmer går på å jobbe som vokalister, instrumentalister, komponister eller bandmedlemmer. Andre arbeider i lyd eller lydproduksjon eller elektronisk produksjon eller design. Andre ennå velger å undervise musikk i en skolesammenheng eller privat, mens andre går tilbake til en høyskole eller universitet for å begynne å jobbe mot en Master of Arts i utøvende musikk eller et lignende felt. En mastergrad er vanligvis nødvendig for å undervise musikk-relaterte emner på kollegiale nivå.

Potensielle musikk ytelses studenter vil finne et bredt spekter av relaterte programmer tilgjengelig rundt om i verden, hvorav mange er beskrevet i detalj i vår database. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Filtre

  • BA
  • Scenekunst
  • Musikk
  • Musikkytelse
Studieretninger
  • Scenekunst (42)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat