Keystone logo

5 BA Programmer i Pedagogikk Instruction Pedagogikk 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Pedagogikk
  • Instruction
  • Pedagogikk
Studieretninger
  • Pedagogikk (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BA Programmer i Pedagogikk Instruction Pedagogikk

Driver på med en BA i Undervisning kan være et godt valg for personer som har en lidenskap for å hjelpe andre å lære. Det er ofte en nødvendig grad for enkeltpersoner som ønsker å bli en godkjent lærer.

Potensielle studenter ofte spør: "Hva er en BA i undervisning?" Faglig, innebærer det å fullføre den nødvendige kurs for å være kvalifisert til å undervise. Det er ofte grunnleggende læreplanen krav inkludert pedagogisk psykologi, pensum og undervisningsplanlegging, og instruksjonsvideoer teknologi. I tillegg kan studenter forbereder seg til å undervise på en barneskole har en bredere liberal arts rammeverket i sitt studiearbeid, mens personer som er interessert i å bli high school lærere kan spesialisere seg i ett eller to fagområder.

Det er ulike grunner studenter velger å søke en BA i undervisning. Om ikke annet, er det en vei å forfølge en kjærlighet til læring og hjelpe andre med å oppnå sine mål og drømmer.

Det er mange fine institusjoner som tilbyr undervisning grader. Programmet avgifter og undervisning kan variere fra skole og land. Det er nyttig å snakke med innleggelser offiserer av alle skolene du seriøst vurderer å bekrefte at programmet dekker dine behov og alle kostnader involvert.

Når en person tjener deres BA i Undervisning den åpenbare neste skritt er å begynne å jobbe på en skole, og mange nyutdannede gjøre nettopp det. Det finnes imidlertid en rekke andre karriereveier som kan følges i tillegg. Ideelle organisasjoner kan ansette personer med undervisning grader å skrive tilskudd eller kjøre programmer etter skoletid. Andre alternativer kan inkludere å jobbe for en statlig etat som det amerikanske Department of Education eller som en forfatter eller redaktør i forlagsbransjen. Bedrifter kan også være på jakt etter lærere til å fylle menneskelige ressurs jobber eller teknisk skriving stillinger.

Studenter som er interessert i å lære mer om undervisning grader bør undersøke alle de gode alternativer tilgjengelig.Vår omfattende database er et ideelt sted å starte. For å komme i gang med et kurs, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.