Keystone logo

11 BA Programmer i Profesjonsstudier Samfunnsvitenskap 2024

Filtre

Filtre

 • BA
 • Profesjonsstudier
 • Samfunnsvitenskap
Studieretninger
 • Profesjonsstudier (11)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  BA Programmer i Profesjonsstudier Samfunnsvitenskap

  En Bachelor of Arts kan være et utmerket valg for studenter som ønsker å undervise eller jobbe i områder relatert til kunst, humaniora eller samfunnsvitenskap. Grader i dette området har en tendens til å fokusere tungt på liberale studier og gi forskere med trengte kritiske tenkning ferdigheter som gjelder for både deres håndverk og personlige liv.

  Hva er en BA i samfunnsvitenskap? Denne bachelorgrad lærer studentene hvordan man analyserer samfunnet og forholdene som utgjør et sosialt miljø. Fokusområder inkluderer sosiologi, historie, politikk, økonomi, lov, bedriftsledelse, psykologi og kriminologi. Professorer vil ofte fortelle studenter at de "leser for denne grad", men klasser som økonomi og økonomi inkluderer komplekse beregninger, og sosiologi og psykologi-kurs involverer ofte lite laboratoriearbeid.

  En BA i samfunnsvitenskap lærer elevene hvordan man tenker utenfor boksen, vurderer vitenskapelig sosiale forhold og sosiale problemer, og påvirker eller påvirker ønsket endring på individ- eller gruppnivå. Disse ferdighetene er ofte uunnværlige for de som søker karriere i alle typer arbeid der fokuset er på menneskelig atferd, som sosialt arbeid, undervisning og rådgivning.

  Kostnaden ved å fullføre en BA i samfunnsvitenskap varierer på tvers av ulike universiteter. Kurset varer vanligvis i fire år, men enkelte universiteter kan tilby akselererte programmer. Gjør din forskning for å se hvilket alternativ som passer best for deg og ditt budsjett.

  Mens det ofte regnes som en mykere grad i forhold til de rene vitenskapene, skaper en BA i samfunnsvitenskap likevel miljonær advokater og dommere, seksfysiske konsernsjef, verdensreisende diplomater og lovlærere. Himmelen er grensen for denne graden. Alt koker ned til studentens spesielle ferdigheter, mulighetene han eller hun møter, og hvordan fagpersoner skiller seg fra andre arbeidere i deres felt.

  Siden det vanligvis er begrenset, om noen laboratoriearbeid tilknyttet denne graden, blir det ofte forfulgt online, men er også tilgjengelig i klasseromsinnstillinger på skolene over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.