Keystone logo

Filtre

 • BA
 • Jusstudier
 • Kriminologistudier
 • Strafferett
Studieretninger
 • Jusstudier (19)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

19 BA Programmer i Strafferett 2024

  BA Programmer i Strafferett

  The Bachelor of Arts eller BA, er en akademisk prestasjon gitt til studenter som effektivt komplett om fire års studier i hva er vanligvis en liberal arts-basert feltet. Sammen med Bachelor of Science, Bachelor of Arts er en av de to mest populære bachelor utmerkelser.

  Akkurat det er en BA i Criminal Justice? Dette programmet kan typisk være fullført innen fire år, og gir elevene de ferdigheter som kreves for å fylle det økende behovet for godt trente strafferettslige fagfolk over hele verden. Felles områder av studien i en rettssystemet bachelorgrad program inkluderer kriminologi, sosiologi, etikk, tilbakefall, og ulike begreper knyttet til sosial vitenskap og forskning. Ekstra fokus er ofte plassert på juvenile justice system, politi administrasjon og generell sikkerhetsspørsmål.

  De fleste som utdannet med en Bachelor of Arts i Criminal Justice finner ut at de er i stand til å tjene mer penger etter å tjene BA enn de var på forhånd. De er også generelt mer anvendbare enn de innenfor feltet uten grader.

  Potensielle strafferettslige studenter bør forvente stor variasjon i undervisning kostnader fra en bachelorgrad program til neste. Saker som prestisje på skolen og der, geografisk, er programmet tilbys er alle faktorer for å bestemme endelig skole beløp.

  De som klarer å sikre en BA i Criminal Justice har den kompetansen som trengs for å utmerke seg i en rekke forskjellige kapasiteter innen feltet. De fleste arbeider innen politi eller fengselsvesenet til en viss grad. Vanlige karriere inkluderer politi, detektiver, kriminalomsorgens offiserer, prøvetid offiserer, rettsmedisinere, sikkerhetsvakter eller åstedet etterforskere.Andre arbeider i narkotika håndheving, skikker, innvandring, eller svindel eller dataetterforskning etterforskning, blant andre områder.

  Mange lukrative karrieremuligheter finnes innenfor rettssystemet. Hvis du har behov for en fleksibel timeplan, kan online kurs bli tilbudt for din bekvemmelighet. Vår database er en stor ressurs for å gjennomgå de mange strafferettslige grad programmer tilgjengelig over hele verden. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.