Keystone logo

12 BA Programmer i Forretningsstudier Strategi 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Forretningsstudier
  • Strategi
Studieretninger
  • Forretningsstudier (12)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BA Programmer i Forretningsstudier Strategi

En Bachelor of Arts grad gis for en lavere studium som krever mellom tre til fem år å fullføre. Denne graden er vanligvis tilbys i samfunnsvitenskap, humaniora eller liberal arts.

&nbsp

Hva er en BA i strategi? En BA i Strategy forbereder studentene på kommunikasjon karrierer og for arbeid i PR og reklame stillinger. Faget fokuserer på integrert kommunikasjon, undervisning historie, teknikker og begreper i dette feltet. Noen kurs i dette studiet omfatter statistikk, journalistikk, kommunikasjon psykologi, kommunikasjons etikk og forskningsmetoder, og massemedia kommunikasjon. Valgfag for denne store tillate deg å spesialisere seg i visse områder av virksomheten kommunikasjon som account management, PR, reklame, multimedia, og database og mediehåndtering.Videreutdanning muligheter etter å tjene denne graden innebærer studerer til en mastergrad eller doktorgrad i områder som strategisk kommunikasjon eller strategisk ledelse.

&nbsp

Nyutdannede med en BA i Strategi bygge kompetanse i skriving, presentere og tenke kritisk fra sin opplæring i PR og reklame. De utvikler sterke mellommenneskelige og kommunikasjonsevner og kan arbeide i en rekke miljøer.

&nbsp

Kostnaden for en BA i strategi varierer avhengig av programmet lengde, skolen og landet der du studerer. Kontakte inntakskontoret til høyskole eller universitet for å be om informasjon om utgifter for den forventede programmet.

&nbsp

Karrieremuligheter i strategien er god, med muligheter tilgjengelig i en rekke organisasjoner som spenner fra store selskaper til ideelle organisasjoner til direkte respons etater.Mulige karriere inkluderer salgsrepresentant, interaktiv markedsføring spesialist og kontoen koordinator. Markedsundersøkelser analytikere og markedsføring spesialister er forventet å se de mest jobb vekst det neste tiåret, mens engros- og produksjonssalgsrepresentanter kan se de høyeste lønningene.

&nbsp

Online undersøkelser tilbyr eksepsjonell utdanningsmuligheter for alle, og er tilgjengelig fra hvor som helst i verden. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.