Keystone logo

61 BA Programmer i Turisme og serviceindustri Turisme 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Turisme og serviceindustri
  • Turisme
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (61)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

BA Programmer i Turisme og serviceindustri Turisme

Mange studenter velger å forfølge en Bachelor of Arts, eller en tre-til-fire-års internasjonalt anerkjent akademisk grad, for å søke og styre høyere betalende stillinger innen en bestemt bransje. Andre gjør det som et skritt mot å skaffe seg en mer avansert grad. Uansett årsakene til å skaffe seg en Bachelor of Arts, gjør det generelt med en høyere lønn og forbedrede karrieremuligheter innen et gitt felt.

Hva er en BA i turisme? Dette tre eller fire årige akademiske programmet gir omfattende studie av forretningsferdigheter og kulturelle hensyn som er nødvendige for å skaffe seg en lønnsom karriere innen den blomstrende, verdensomspennende reiselivsbransjen. Felles studietilbud innen en bachelor i turisme-programmet inkluderer gjestfrihet og turisme markedsføring og kommunikasjon, mat service og brand management, internasjonal virksomhet og reise, bærekraftig forretningspraksis som de relaterer seg til turisme og gjestfrihet og global økonomi, blant andre.

Å skaffe en bachelor i turisme åpner mange dører innenfor de globale turisme og gjestfrihet sektorene. Ikke bare er vellykkede kandidater forberedt på å ta imot et bredt spekter av globale stillinger, men de er også generelt i stand til å lede bedre lønn enn sine mindreutdannede karrierekonkurrenter.

Det er betydelig variasjon i kostnaden for å skaffe seg en BA i turisme. Faktorer som programets prestisje, programmets lengde og skolen og landet der det tas, spiller en rolle for å bestemme kostnadene for et bestemt program.

Studenter som lykkes med å oppnå en Bachelor of Arts in Tourism, er forberedt på arbeid over et bredt spekter av verdensomspennende stillinger. Mange går på jobb i reisebyråer eller på reisebyråer eller på flyselskaper, kasinoer, hoteller eller feriesteder, mens andre finner arbeid som mattjenesteoperatører, turismeutviklingsagenter eller som representanter for konvensjoner og besøkendebyråer.

Hvis en Bachelor of Arts in Tourism er noe du er interessert i å forfølge, kan du utforske vår omfattende database med globale programmer for å finne den som passer best for dine behov. Bruk vårt hovedskjema for å hjelpe deg med å knytte deg til et program som er godt egnet for deg. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.