Keystone logo

14 Bachelor Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Økonometri 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Økonomistudier
  • Økonometri
Studieretninger
  • Økonomistudier (14)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Økonometri

Studenter som er interessert i økonomi og kvantitativ analyse kan utvide sine kunnskaper i disse fagene i en Bachelor i Econometrics program. Denne lavere grad kombinerer statistikk, informatikk og økonomi for å forberede studentene på et bredt spekter av yrker eller graduate-programmer.

Hva er en Bachelor i Econometrics? Den økonometri grad gir studentene et solid fundament i informatikk, kvalitativ analyse og økonomi sammen med ferdigheter til å anvende disse disiplinene til komplekse økonomiske spørsmål. Inngående kurs i anvendt mikroøkonomi, empiriske makroøkonomi, aktuarmessige studier og finansielle økonometri er balansert med omfattende operasjonell forskning og prosjektarbeid. Studentene lærer å bygge matematiske modeller for å analysere økonomiske data og undersøke hvordan disse modellene hjelpe prognosen økonomiske trender. Nyutdannede har de analyseverktøy for å arbeide med økonomi politikere og finansinstitusjoner.Disse organisasjonene og mange andre kan ha nytte av økonometri kandidatenes evne til å konstruere modeller som beregner arbeidsledighet, etablere brutto nasjonal produkt tall, bestemme et selskap børsverdi og prognose internasjonale finans utviklingen.

Det er flere fordeler med å tjene en økonometri grad. Studenter etablere en spesifikk kompetanse i økonomisk forskning og teori, samt verdifull kompetanse i å bygge matematiske moduler. Studiet gir deltakerne inngående utforskning av matematikk, statistikk, modellering, finans og økonomi som er viktige for masterstudier og mange prestisjetunge karriereveier i økonomi.

Tjene en bachelorgrad i økonometri krever vanligvis fire års kurs. Total tid og kostnader som trengs for å fullføre graden varierer fra institusjon, så er det viktig for potensielle studenter til å be om spesifikk informasjon fra hvert universitet.

En Bachelor i Econometrics er et skritt i retning av fortsatt akademisk forskning for mange studenter. Nyutdannede som ikke velger å fortsette høyere studier har en rekke yrkesvalg. Økonometri ferdigheter er verdifulle i offentlig politikk veiledning for regjeringen og internasjonale økonomiske organisasjoner, så vel som privat sektor. Nyutdannede kunne forfølge sysselsetting i finans, internasjonal handel, forsikring, logistikk og markedsføring.

Vår omfattende database med skolene kan gi potensielle studenter med viktig informasjon om de institusjoner som tilbyr økonometri studier. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.