Keystone logo

8 Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Økonomisk planlegging 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Økonomisk planlegging
Studieretninger
  • Økonomistudier (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomistudier Finans Økonomisk planlegging

De fleste som jobber heltid prøver å sette av litt penger til pensjonisttilværelsen. Ved å tjene en Bachelor i økonomisk planlegging, kan du hjelpe alle typer mennesker skape en økonomisk stabil fremtid for seg selv etter avgang.

Hva er en Bachelor i økonomisk planlegging? Dette grad programmet fokuserer på grunnleggende prinsipper for finans og vellykkede investeringsstrategier. Studentene lære å planlegge for en økonomisk stabil fremtid. Kurs tendens til å fokusere på grunnleggende prinsipper for finans og investeringer, samt beskatning, eiendom planlegging, pensjonering planlegging, regnskapsanalyse, risikostyring og mer. Studier vanligvis tar omtrent fire år å fullføre, og mange studieprogrammene kan gjennomføres på nettet.

Det er flere fordeler med å lære mer om økonomisk planlegging, inkludert å være i stand til å bedre administrere din personlige økonomiske fremtid.Planlegging for pensjonister og mer er en stor del av livet, og med denne graden, få deg til å hjelpe andre gjøre smarte økonomiske valg for fremtiden.

Kostnaden for å tjene en bachelorgrad i økonomisk planlegging varierer mye avhengig av institusjonen hosting programmet og lengden av studien. Delta på klasser på campus kan komme med en annen prislapp enn å delta klasser på nettet. For å lære mer om alle de kostnadene som er involvert med programmet, vil du trenger å forske på skolen du ønsker nøye.

For det meste, tjene en Bachelor i Financial Planning kvalifiserer til å bli finansielle planleggere, forutsatt at de få sertifisering for å bli en Certified Financial Planner (CFP). Denne type jobb er forventet å ha vekst raskere enn landsgjennomsnittet i USA gjennom året 2020. Nyutdannede av denne type program kan også drive post-graduate grader for enda høyere betalende finansielle posisjoner.

Siden mange økonomisk planlegging programmer er tilgjengelig helt på nett, er det enkelt å fylle ut og sende inn søknader over Internett. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.