Keystone logo

8 Bachelor Programmer i Jusstudier Politikk Økonomisk politikk 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Jusstudier
  • Politikk
  • Økonomisk politikk
Studieretninger
  • Jusstudier (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Bachelor Programmer i Jusstudier Politikk Økonomisk politikk

En bachelorgrad tar mellom tre til fire år for studentene å fullføre, og det krever forutsetning av en videregående skole diplom. Programmet gir studentene en grunnleggende kunnskap og evne i en bestemt gjenstand.

Hva er en Bachelor i Economic Policy? En økonomisk politikk studium fokuserer på natur mikroøkonomi og makroøkonomi. For å få sammenheng for den økonomiske politikken, elevene lære om historien til de lokale / globale økonomien og populære teorier for økonomisk suksess. Studentene lærer hvordan forskning økonomiske emner og komponenter i vellykket politikk. Under sine studier, kan de bli oppmuntret til å søke et internship å få større forståelse av komplekse økonomiske begreper.

Dette grad gir studentene et sterkt fundament i økonomisk etikk, teori og politikk.Denne kunnskapen gir dem mulighet til å bli mer konkurransedyktig i entry-level jobb markedet og gir dem en fordel om de gjelder for relaterte graduate programmer.

Kostnaden for en bachelorgrad i den økonomiske politikken kan variere avhengig av programmet og type studie. I tillegg er det nyttig for studenter til fullt veterinær kostnadene ved et program og spør om tilgjengelige finansielle ressurser.

Med en grad i økonomisk politikk, mange studenter velger å skrive direkte inn i arbeidsstyrken på offentlige, private og offentlige institusjoner. De kan fungere som konsulenter i økonomiske saker eller arbeide i tankesmier til videre vellykket økonomisk politikk. Entry-level-titler og spesialiseringer varierer sterkt etter ferdigstillelse av denne graden, viser allsidigheten til kandidatenes skillsets. I tillegg har noen studenter velger å videreutvikle sin utdanning med avanserte graduate grader i økonomisk politikk eller relaterte emner.

Er du klar til å finne et program som vil fungere best for deg? Vanligvis er det mange online programmer tilbys på globalt universiteter. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.