Keystone logo

16 Bachelor Programmer i Ledelse Administrasjon av detaljhandel 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Ledelse
 • Administrasjon av detaljhandel
Studieretninger
 • Ledelse (16)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Ledelse Administrasjon av detaljhandel

  En bachelorgrad er en lavere grad, vanligvis det første at studentene tilegner seg når de begynner på en høyere utdanning spor. Det tar vanligvis fire år å fullføre, selv om mange elever er i stand til å fullføre den i tre. Bachelorgrader oppnås gjennom en kombinasjon av forelesninger, eksamener og kurs.

  &nbsp

  Hva er en Bachelor i Retail Management? Dette grad gir studentene ferdigheter og kunnskap de trenger for å jobbe i en lederposisjon i privat feltet. Disse ferdighetene kan brukes til å ta fatt på en rekke ulike karriereveier i detaljhandelen, inkludert butikk ledelse, markedsføring, innkjøp, og veileder posisjoner på konsernnivå. Læreplanen i dette feltet omfatter en kombinasjon av detaljhandel, ledelse og business-relaterte emner.

  &nbsp

  En Bachelor i Retail Management er en fin måte for elevene å forberede seg for en fremtid i detaljhandel.En rekke nye arbeidere inn person felt hvert år, men mange har ikke tenkt å gjøre det til en permanent karriere. For detaljhandel arbeidstakere som er seriøse om å fortsette i bransjen, er en bachelor-grad en fin måte å skille seg fra mengden.

  &nbsp

  Kostnaden for en Bachelor i Retail Management varierer avhengig av institusjonen du velger å delta. De fleste grader ta mellom 3-4 år å fullføre, så beregne kostnader tilsvarende.

  &nbsp

  Nyutdannede med en Bachelor i Retail Management kan forfølge flere ulike karrierer innen detaljhandel. Hvis de foretrekker å jobbe med mennesker, de kan administrere en butikk eller et team på konsernnivå. De mer interessert i produkter kan få en jobb som en butikk kjøper, stylist eller innkjøpssjef.

  &nbsp

  Det finnes en rekke alternativer tilgjengelig over hele verden. Forfølge en grad på nettet er en fin måte å studere på dine egne premisser, eller du kan velge å ta klasser på campus.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.