Keystone logo

84 Bachelor Programmer i Administrasjon Administrasjonsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Administrasjon
  • Administrasjonsstudier
Studieretninger
  • Administrasjon (84)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Bachelor Programmer i Administrasjon Administrasjonsstudier

En bachelorgrad er en fordel for enhver arbeidende person. Det viser en vilje til å lære og fleksibilitet som er ønskelig i de fleste yrker. Graden gir også en solid kjerne av kunnskap i et bestemt emne.

Hva er en bachelor i administrasjon? Å tjene en grad i administrasjon har det endelige målet å lære studentene ledelsesmessige ferdigheter til å håndtere de mange særskilte oppgaver som trengs for å holde arbeidsplassen jevn. Teoretiske tekster beskriver hvordan arbeid kan delegeres og effektive arbeidsgrupper blir dannet, og supplerende virkelige verdensaktiviteter setter disse teoriene i praksis. Administrative ferdigheter danner ryggraden på arbeidsplassen: Det er en jobb som gjør det mulig å arbeide effektivt på lavere nivåer.

Administrative ferdigheter undervist i universiteter gjelder for mange arbeidsplasser. Sterke organisatoriske ferdigheter hjelper administratorer å holde oversikt over gruppene de overvåker. En oppmerksomhet på detaljer er viktig for å holde virksomheten i gang. Kunnskap om dataprogramvare som Microsoft Excel er viktig for suksess i en moderne kontorsinnstilling.

En bachelor i administrasjonen vil variere i kostnad avhengig av institusjonen som deltok. De fleste bachelorgrader tar minst tre år, med et gjennomsnitt på fire, som bidrar til å avgjøre skolekostnaden.

Karrierer i administrasjon er mye lettere å komme inn med en bachelorgrad som viser ferdigheter og kunnskap i feltet. Administrasjon er et bredt felt som kan kombineres med andre interesser. Jobber som byleder eller verktøyleder benytter seg av delegasjonsevner og kunnskaper om arbeidsadferd som følger med denne bachelorgraden. En skadeansvarlig hos et forsikringsselskap kan søke opplæring i administrasjon for å overvåke lag av forsikringsagenter.

Administrativ bachelorgrad er tilgjengelig på de fleste universitet. Det er en populær grad, tilgjengelig på institusjoner som strekker seg fra statlige skoler til elektroniske programmer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.